Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mibe fektetnétek 300 ezer...

Mibe fektetnétek 300 ezer forintot?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, van egy kis pénzem és szeretném befektetni valamibe. Nem bíznám a banki kamatra.

2014. jan. 14. 15:21
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Pénzügyi befektetésre ez nagyn kevés, úgyhogy inkább valami iskolába vagy tanfolyamba fektetném.
2014. jan. 14. 16:09
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
Ja, tanulj belőle. Nekem ennél több van napi szinten a bankszámlámon látra szóló kereten, mert ez annyira jelentéktelen pénz, hogy bármikor szükség lehet rá.
2014. jan. 14. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
27%
16:27-nek hahahahahahhaha itt mindneki tele van pénzel??? Kis kamu rockefeller csemete :D
2014. jan. 14. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
41%

16:42

Tanuld meg, hogy ezen az oldalon mindenki mérnök, mindenkinek 450e a nettó bére, és ezt kevesli. emellett persze mindenki profi tőzsdei szakember, és ha megválasztanák, akkor 3 perc alatt helyre tudná tenni az állami költségvetést!

Erre az oldalra ilyen profi 15 diplomás emberek járnak ám!

(én nem tartozom közéjük, csak egy sz@r melós vagyok, aki 80e-et se kapja meg)

2014. jan. 14. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Tanulj valami piacképes szakmát, vagy menj ki külföldre belőle melózni és havi szinten ennek minimum a felét félre teheted, majd akkor akkor könnyen elérheted, hogy a bankszámládon legyen ennyi "napi szinten", csak úgy és pár év után megkérdezheted, hogy mibe fektess x milliót.

Nem kell hozzá Rockefellernek lenni :-))

2014. jan. 14. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Meséljétek már el akkor, hogy azért mert valaki tőzsdéből él miért kell ilyen hülye sztereo tipiákkal jönni????!!! Azért mert a emberek 95% bukik rajta az nem jelenti azt, hogy nem lehet nyereséges emberek számára. Vagy irigyek vagyunk arra akinek bejön?? Én se vagyok milliárdos, van egy ház, 2autó, némi megtakarítás, gyerekeknek gyűjtögetünk és nem szakadunk meg a munkában és megyünk nyaralni meg télen valahova ennyi!!! Ez szerintem nem a milliomosság kategória!
2014. jan. 14. 18:26
 7/8 egy újabb válaszoló ***** válasza:
Azért ahhoz hogy napi szinten 300k-t utaljanak a számládra, ahhoz 7,5 millió nettó kereset kell. Ami nem lehetetlen, de azért egy kis külföldi meló után még nem jön össze:)
2014. jan. 14. 21:16
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

A napi szinten történő látra szóló kifejezés tudomásom azt takarja, hogy ott parkol a pénz, a számlán felhasználatlanul, ami bármikor elérhető.

Ezt elérni,tapasztalatom szerint 1-2 hónap jobb esetben kinti melóval.Vagyis ennyit viszonylag könnyen félre teszel 1-2 hónap után, ezért is írtam, hogy pl. első-második év végén, már akár milliós tételről is beszélhetünk.

2014. jan. 15. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!