Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tavat szeretnék ásatni/üzemelt...

Tavat szeretnék ásatni/üzemeltetni, de mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Hobbi(napijegyes) horgász tavat szeretnék ásatni (1HA), milyen engedély kell hozzá, mennyibe kerül ez nekem és miegymás kell még hozzá?

2014. jan. 12. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Valami komolyabb patak átfolyik ezen a területen? Van ott természetes meder?

Ha csak úgy ásatni akarsz egy kb 1.2 mély gödröt a semmi közepén, akkor nagyon-nagyon gyorsan felejtsd el...

2014. jan. 12. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:
mert?
2014. jan. 13. 11:27
 3/5 anonim ***** válasza:

120 cm, 10'000 négyzetméteren? Vágod, hogy 12'000 köbméter földről beszélünk? Kb 2000 ifányi föld. Szerinted mennyiért ássák ki, és viszik el a földet? Szerintem csak az elszállítás 15 millió feletti összeg, ha van egyáltalán hova vinni. Másrészt honnan szerzel ennyi vizet patak nélkül? Még ha fúratsz is egy kutat, és ki lehet belőle szedni napi 50 köbméter vizet, akkor is majdnem egy év, mire feltöltöd vízzel.

Komolyan olyan helyen akarsz tavat ásatni, ahol nincs víz, meg semmi?

2014. jan. 13. 17:24
 4/5 A kérdező kommentje:
igazad van, amúgy nem 1,2m lenne hanem lenne benne 4-5m mélység is
2014. jan. 13. 18:53
 5/5 anonim válasza:

Szia!Én imádom az ilyen csináld magad cuccokat:

[link]

2014. jan. 29. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!