Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Melyek azok a dolgok, amik...

Melyek azok a dolgok, amik egy műkörömépítő vállalkozáshoz szükségesek? FONTOS!

Figyelt kérdés

Még csak most tanulnám,de érdekel minden tapasztalat ezzel kapcsolatban.Anyagok,eszközök.Mi az ami első körben feltétlenül kell.Szeretném összeszámolni mennyibe kerülne ennek a vállalkozásnak az elindítása.

MINDEN ÉRDEKEL!

2014. jan. 7. 15:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát azért ez ennél sokkal bonyolultabb. Szalont szeretnél nyitni? Vagy csak bérelni egy kis zugot egy fodrász szalonban ahol körmözhetsz? Az OKJ-n tanítanak vállalkozási ismereteket is, de többféle módon is vállalkozhatsz, mindenesetre nem olcsó sehogyan sem, ha saját szalonod van az brutál, ha csak bérelsz jó esetben pár tízezer havonta, ha te adózol belőle kb. 40% lejön csak az adóra, ha bejelentenek az jobb egy fokkal, szerintem. Mondjuk 5 ezerért megépítesz egy körmöt, 3 óra munka, leadózod jó esetben 3 ezer marad, az anyagok, ha jó anyagot használsz nagyon drága, ha rosszat nem lesz jó a köröm. Kijön kb. 700 ft órabér, karcsú nagyon. Alap cuccok? Az OKJ-n nekem 40 ezres csomagot kellett vennem, ebben még egy darab színes zselé, lakkzselé nincs benne, UV-lámpa, csiszológép sem. Szerintem 200 ezer kell ahhoz, hogy színválasztékod, gépeid legyenek.
2014. jan. 8. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!