Mennyi haszon van egy Xbox - Playstation Játék eladásán?
Első valamit keversz. Egyedül az Xbox360-ra lehet másolt játékot beszerezni. Ráadásul jön a generáció váltás. Beszélsz itt össze-vissza!
ui.: 576-ban jóhogy nem vesz senki semmit, iszonyít árak vannak.
"Egyedül az Xbox360-ra lehet másolt játékot beszerezni."
na persze, inkább meg sem szólaltál volna...a ps3-on annak idején a linuxos botrányra már gondolom nem is emlékszel. Azt nem értem hogy olyanok miért szólnak hozzá a témához akiknek fingjuk sincs az egészről...
"576-ban jóhogy nem vesz senki semmit, iszonyít árak vannak."
A Tescoba csupán csak 20ezer Forintal volt drágább az a konzolcsomag amit én az 576-ban vettem meg...
"na persze, inkább meg sem szólaltál volna...a ps3-on annak idején a linuxos botrányra már gondolom nem is emlékszel. Azt nem értem hogy olyanok miért szólnak hozzá a témához akiknek fingjuk sincs az egészről..."
Ne beszélj már baromságokat ember!! Mutass már nekem egy másolt PS3-as játékot, ami fut PS3 konzolon! Na mutass....
"Ne beszélj már baromságokat ember!! Mutass már nekem egy másolt PS3-as játékot, ami fut PS3 konzolon! Na mutass...."
És mégis hogy a görcsbe mutassam meg neked úgy hogy el is hidd? Linkelhetek neked youtube-os videókat, linkelhetem azt is ahogy linuxon keresztül futtatják a ps3-on a másolt játékokat, linkelhetem a piratebay-es PS3-as warez linkeket, meggyőzne téged akármelyik is? Nem...akkor meg nem mindegy. Hidd el hogy működik, nagyon régóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!