Tényleg ilyen egyszerű android alkalmazással pénzt keresni?
"és mindegyik 225 ft-rt volt fent és mindegyiknek 1000+ letöltése volt..az is 200000ft apponként... "
Arra nem gondoltál, hogy ingyenesként került fel, felfuttatta 10 ezer letöltésre és úgy lett fizetős? Hogy keresettnek tűnjön? Ki a fax szeedne le egy 0 vagy 10-20 letöltéses fizetős szart aminek ráadásul 1000 alternatívája van?
ma 22:36
Hagyd, ő nem gondolkodik. Ő most kitatlálta, hogy Móricka módszerrel ő most "sok" pénzt fog keresni kevés munkával. :DD :DD :DD
ma 22:42
Jó, hát érthető, téli szünet van :-)
Csak sokan elfelejtik a a netről tanuló vérpistik, hogy különféle eszközön különféle hibákat generál a program.
Én Iphonneal fogalalkoztam, de annyi hiab volt, pedig az egy stabil rendszer.
Droidnál, ahol van 6-8 verzió forgalomban 100+ fajta teló, és tablet, szerinted milyen hamar jönnének ki a hibák? És akkor lennél bajban, nem tudnád kijavítani, és menne a köpködés rá. 30 letöltés után lehúznák a programot. Ha jó nem írnak semmit, de ha rossz lepontozzák pikk-pakk.
Tanultam egy évig programozást, és bizony, annyira egyszerű hibát ejteni, hogy észre se veszed.
"Hagyd, ő nem gondolkodik. Ő most kitatlálta, hogy Móricka módszerrel ő most "sok" pénzt fog keresni kevés munkával. "
Ha egy android alkalmazás készítése kevés munka, akkor légyszíves csinálj pl.: egy bluetoothos vagy wifis kártyajátékot, vagy bármi mást.
"Ki a fax szeedne le egy 0 vagy 10-20 letöltéses fizetős szart aminek ráadásul 1000 alternatívája van?"
Elárulom, hogy pl.: az usaban, vagy európa nyugatabbi országaiban egy 1 dolláros alkalmazás olyan mintha ingyenes lenne, mert ott 10x többet keresnek az emberek, mint Magyarországon, és ők minden hülyeséget letöltenek. Megértem, hogy ti ezt gondoljátok, mert biztos nem tudjátok mi a helyzet itt külföldön. Sok retard, sok pénz, röviden összefoglalva...
Már megint magadnak mondasz ellent.
Azt írtad, hogy ahhoz, hogy pénzt keress elég egy bevásárló lista app, amit 5 perc alatt összedobsz.
Mégis ki a tököm beszélt itt kártyajátékról?? Most már nem elég a bevásárló lista??
Nagyon vicces figura vagy te hallod-e.
A külföldi szöveg meg egy büdös nagy kamu volt.
Aki külföldön él az nem tesz fel ilyen kérdéseket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-kon..
Ráadásul a komolyabb droid programozástól is eléggé messze áll még.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programozas_..
A mocskolódás és a köpködés az megy, de a segítségnyújtás az nem.
Ami idő alatt kikerested az eddigi kérdéseit, kereshettél volna olyat is ami segít neki. (pl. How to make money with your Android app?)
De te inkább a legősibb módszert választottad: kifogytam az érvekből, ezért elkezdem a partner személyét támadni!
ma 09:35
Ébresztő!!!! Ő hazudozik, okoskodik meg nagyképűsködik itt. Azok nagy része akik ide írta azon röhög, hogy mennyire szánalmas amit itt művelt eddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!