Ti mit nyitnátok KÜLFÖLDÖN?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ha lenne egy kezdőtőkétek,mi az amibe belevágnátok Norvégiában vagy Angliában?
Most szeretem meg a vállalkozói igazolványt,lakik kint rokon.A kezdőtőkét elkezdem gyűjteni.
2013. dec. 22. 14:44
1/6 anonim válasza:
Ebben a 2 országban semmit, a marha magas vállalkozói terhek miatt, de amúgy nyilván olyat, amihez értek. Az ügyvéd nyisson ügyvédi irodát, a szakács éttermet, az autószerelő meg autószervízt.
2/6 A kérdező kommentje:
Én csak a konditermekhez és a fitnesshez értek.Viszont ehhez nagyon magas kezdőtőke kell. Érdekel még a fodrászat is.
Akkor hol?
2013. dec. 22. 14:48
3/6 anonim válasza:
Ha csak a konditeremhez értesz akkor nyilván nem fogsz bele egy étterembe, vagy más olyan vállalkozásba ami szaktudást igényel. Az hogy kiveszel egy üzlethelyiséget és kiadod fodrászoknak ahhoz nem kell sok minden, de ez csak ott megy igazán ahol van forgalom is. Londonban egyébként szinte mindenre van igény és fizetőképes kereslet, de nehéz jó helyen találni üzlethelyiséget, illetve nagyobb befektetés mint vidéken.
4/6 anonim válasza:
Kocsma, ahol pálinkát árusítanék!
Ez nem nagy trükk.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen.Gondoltam kocsmára,vagy esetünkben Pub-ra. Viszont igazi magyar pálinkát,és efféle dolgokat nem lehet a határon nagy tételben átvinni.
2013. dec. 22. 15:18
6/6 anonim válasza:
Át lehet, csak fizetni kell érte. Kint 20000 euró nem nagy kezdő tőke. De még ennek 10x-se Éltem Londonban, ott hogy valamit elkezdj millió fölött kell lened euróban, vagy fontban.
Norvégia jó, mert csak 4 adó van és asszem az első 2 évben adómentes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!