Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Biogaz generatort szeretnek...

Biogaz generatort szeretnek epiteni . Hogyan kezdjek hozza? bovebben lent

Figyelt kérdés
Van 34 tehenem ..... mondanom sem kell hogy minden evben tobb tonna tragya halmozodik fel... van 50 hektar foldem es 20 hektar gyumolcsosom is ami igen csak sok tragyat igenyel a bovebb termes erdekeben... de ennek a tragyanak egy reszet felaldozom a kozponti futes javara.... gomdoltam epitunk batyamekkal egy biogaz generatort ami ilyen tragyaval mukodne....es a megretmelt biogazzal futenem a kazant,a meleg vizet..elmondana valaki hogyan epitsek ilyet olyan egyszeru nyelven hogy megertsem, vagy linket adna hogy lassam hogyan is kepp pontosan?...googlen is neztem, mind ir a metanrol meg a konposztalo edenyrol de nem talaltam hogyan lehetne epiteni ilyet.. egy olyan 6x6x3 meteres lenne.. esetleg az opcio hogy amegtermelt gazt ugy egessem el hogy agy generatorral ami egyidoben aramot is termel es az eges soran a kazant is futi?
2013. dec. 20. 18:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Googlebe beírod, hogy: biogáz házilag

Sok sikert hozzá!

2013. dec. 28. 01:16
 2/2 anonim ***** válasza:

youtube.com -on is ha beírod, hogy : biogas home made

Akkor is elég sok ujjat láthatsz.

2013. dec. 28. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!