Projektor bérbeadással érdemes foglalkozni?
Figyelt kérdés
Két előadáson is voltam a napokban és hallottam hogy nem sikerült nekik kivetítőt szerezni, azért nem volt prezentáció vetítve csak elmondták az előadást. Nem lenne jó üzlet venni egy-két projektort és ilyen előadásokra meg rendezvényekre béreltetni?
Esetleg később nagyméretű TV-vel vagy hasonlóval lehetne bővíteni a repertoárt...
2013. nov. 25. 09:42
1/4 anonim válasza:
Igen, létezik ilyen cég, pl visual power.
Ha nem tudtak szerezni az azért volt mert nem is akartak költeni rá.
2/4 anonim válasza:
Próbáld meg felmérni a környezetedben, h mennyire van rá szolgáltató.
Nálunk(Borsod) tuti bukó, mert a számtek boltok ezzel egészítik ki a lehetőségeiket, a nyomtatás, laminálás stb mellett.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt hasonló bizniszem, projektorokat, vásznakat, notebookokat, nagyméretű kijelzőket, meg egyéb rendszereket adtam bérbe. Egy ideig nagyon jól ment, de ugye avul a géppark, szóval fejleszteni, szerelni kell. Meg nő a konkurencia, ezért egyre kevesebb a bevételed.
4/4 A kérdező kommentje:
Itt a környéken ilyen szolgáltatót nem találtam, szóval én lennék aki elkezdi...
2013. nov. 30. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!