Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha jövő tavasszal kiköltöznék...

Ha jövő tavasszal kiköltöznék Londonba, hány hónap alatt tudnék félretenni 5 millió forintot, hogy hazajöjjek?

Figyelt kérdés
Azért csak jövő tavasszal mennék, mert még nem tudok angolul, de már hamarosan kezdem a tanulást. Nem vagyok egy finnyás fajta, kint bármilyen munkát elvállalok, csak fizessenek sokat, mert nekem első sorban a pénz számít én csak arra hajtok, hogy abból legyen minél több és jöhessek gyorsan haza meggazdagodva.
2013. nov. 6. 09:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1 perc alatt félretudnád tenni, de ehhez eleve magaddal kéne vinned! Bár ez a címletektől is függ...
2013. nov. 7. 12:42
 12/13 anonim ***** válasza:

"Előzőnek: de most ez tényleg egy komoly kérdés?? "

Igen, szerintem komolyan gondolja. Komolyan azt hiszi, az van elhitetve a fiatalokkal, hogy szarhoz sem kell érteniük, de még csak nyelvet sem kell beszélni, kimennek, és ott majd milliomosok lesz nemhogy évek, de hónapok alatt, de legalábbis már az első fizetésükből jól fognak élni. És valóban: a mosogatáshoz nem kell érteni, és tény, hogy nyelvet se nagyon kell tudni, csak abból nemhogy normális megélhetés nem lesz, de évek alatt se fogja az első milliót összerakni, nemhogy az ötödiket.

2013. nov. 7. 17:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem is ismerősöm nulla, azaz nulla itthoni munkakeresés után, most hogy kiköpte magából az oktatás, ő bizony megy árut pakolni Angliába, mert ott aztán háváj van, meg itt amúgy is kedvetlenek az emberek.......
2013. nov. 7. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!