Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi a célravezetőbb üzletpolitika?

Mi a célravezetőbb üzletpolitika?

Figyelt kérdés

Tervező vagyok,

megéri együttműködni a gyártóval és átadni neki a forgalmazási lehetőségeket (neki tervezek)

Vagy inkább védjem az ötleteimet, a gyártót pedig csak a legyártásra használjam akkor is ha drágán dolgozik?

Most egy prototípus gyártás miatt konzultáltam egy gyártóval, egy olyan feladatra ami iparilag 2500 forintot ér, 25 ezres árajánlatot adott, sajnos ha nincs saját gépem mindenki ennyit mond.

Megbeszéltem vele, hogy ha legyártja a prototípust, és forgalmazza, és ad bizonyos százalékot a tervezésért, akkor átadom neki a tervet a gyártásra.

Tegyem, vagy ne tegyem?

2013. okt. 28. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:

védesd le ha szerinted nemzetközi szinten is megállja a helyét, aztán kezdj el tárgyalni a gyártóval az értékesítésről

ha már megállapodtál vele, akkor ezt már buktad

2013. okt. 29. 11:08
 2/4 Vörösnefelejcs válasza:
Levédetni egy kalap pénz és több hónap.
2013. okt. 30. 11:56
 3/4 anonim ***** válasza:

annyira nem

50-100k-ból megvan

2013. okt. 30. 13:19
 4/4 Vörösnefelejcs válasza:
Európára vagy a világra levédetni? Nem gondolnám. Lehet, hgoy Mo-ra?
2013. okt. 31. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!