Ilyen szituációt hogyan lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Ha van egy ötletem, ami mondjuk egy új szolgáltatás internetezőknek, tehát informatikai ismereteket követel meg, ami nekem nincs, akkor kihez fordulhatok?
Egy példa gyanánt: Mondjuk, hogy kitalálom a gyakorikerdeseket, vagy a hoxat, vagy a facebookot, vagy a startlapot, mindegy, az elmélet megvan a fejemben, de hogyan ültethetem tudás nélkül gyakorlatba?
Kihez, hova lehet fordulni, hogy adott esetben egy vállalkozást lehessen beindítani ebből?
Köszi.
2013. okt. 22. 15:35
1/1 anonim válasza:
Alapítasz egy céget, felveszel szakembereket és megcsinálod. Vagy mire gondoltál? Csak ötlet van lóvé meg nyista?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!