Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Szerintetek piacképes lenne...

Szerintetek piacképes lenne egy ilyen szoftver?

Figyelt kérdés

Nyilván nem árulhatom el a lényeget, de arról van szó, hogy a tanulást teszi könnyebbé. Egy eredeti ötletem van, csak le kellene programozni a cuccot és piacra dobni. A tankönyvekből való tanulást forradalmasítaná - egyszerűbbé, és sokkal élvezetesebbé tenné - szerintem.

Érdemes lenne esetleg közvélemény-kutatást végezni az ügyben? Ha igen hogy érdemes csinálni? (a lehető legkisebb költségekkel)

2013. okt. 3. 00:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor töröld ki a "NAGY" ötleteddel :)
2013. okt. 3. 21:16
 12/23 A kérdező kommentje:
Gonosz vagy :) Na, jó, neked megsúgom a füledbe, mivel ilyen kíváncsi vagy, de csak neked :) Hajolj csak közelebb! :)
2013. okt. 3. 22:12
 13/23 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nincs itt semmiféle "nagy ötlet"...
2013. okt. 4. 00:56
 14/23 A kérdező kommentje:
De van, de van! Nyugi. Fogok befektetőket is keresni - a legszebb hogy nem az a célom hogy meggazdagodjak - hanem hogy segítsek az embereknek tanulni. Egyszerű...
2013. okt. 4. 01:13
 15/23 anonim ***** válasza:

Segítesz nekik a maguk kárán tanulni!

Azt hinné az ember a piramisok, botanoosok már mindent megtanultak, de NEM :) :) :)

2013. okt. 4. 17:09
 16/23 A kérdező kommentje:
Hm? Mi? Miről beszélsz? Van egy ötletem ami szerintem eredeti - és szeretném ELADNI. Persze lehetne ingyenesen is - de ha tényleg jó és működik, akkor szerintem az emberek szívesen fizetnének érte... Nem a Máltai szeretetszolgálat vagyok, bocs :)
2013. okt. 4. 17:19
 17/23 anonim ***** válasza:

nAGYON NEM LEHETSZ A TÉMÁBAN JÁRTAS, HA AZT HISZED PROGRAMOZÁS ANNYIBÓL ÁLL VAN 1 ÖTLETED ÉS CSÁ :)

Caps :(

A programozáshoz nem értesz az tuti, de az üzlethez sem!++

"Érdemes lenne esetleg közvélemény-kutatást végezni az ügyben?"---hogyan válaszolna az utca embere a kérdésedre? Amikor még a kérdést sem tudnád neki feltenni, reszketnél a félelemtől előbb hazaér a 90 éves Mari néni és gyorsabban ír egy programot, mint te :)

2013. okt. 4. 20:00
 18/23 A kérdező kommentje:
Hát,ha te értesz az üzlethez, meg a programozáshoz akkor segíthetsz nekem... áh, de inkább nem, látom a commented stílusa és tartalma alapjan hogy te nem lehetsz mas csak egy hülye F***. Csókollak és Mari nénit is:)
2013. okt. 4. 23:11
 19/23 anonim ***** válasza:

" a legszebb hogy nem az a célom hogy meggazdagodjak - hanem hogy segítsek az embereknek tanulni."

Jajj, persze. Tényleg?? Akkor írd le ha olyan szuper ötlet és segíteni akarsz. De valószínűleg nincs itt semmi extra ötlet. Csak te hiszed azt.

Amúgy az se gáz ha pénzéhes vagy. Csak ne hazudozz itt, hogy a segítés vezérel mikor nyilvánvalóan látszik, hogy ez nem igaz.

Aki tényleg segíteni akar az elmondja a közösségnek vagy ha programozni is tud akkor megcsinálja és úgy adja a közösségnek.

Te pedig leginkább ebből tervezel meggazdagodni. Ha esetleg segít valakinek az csak extra...

2013. okt. 4. 23:27
 20/23 A kérdező kommentje:

Haver, soha nem leszek gazdag, ettől nem tartok. Sőt. Nagy valószínűséggel, jó ha átlagos színvonalon tudok élni.

Csak tudod ha adok, akkor abból jó dolog visszakapni is valamit, nemde? Ne legyél nekem itt álszent, persze, mert ha neked lenne - egy tegyük fel - piacképes ötleted, akkor meg is csinálnád, és odaadnád a közösségnek ingyen. Majd lottózol helyette hátha az bejön, persze :)

Igen, szeretnék az embereknek segíteni, sőt, képzeld, örülök ha valaki sikereket ér, el, és kitör az átlagból - mert ez engem, és másokat is motivál...

De akkor elárulok egy pici részletet az "ötletről": sajna csak elektornikus dokumentumokon működik - nem tudom ezt egyelőre máshogy megoldani, ez egy komplett program volna, menüsorral, stb. A dokumentum oldalaiból nyert információ alapján végezne átalakításokat - úgy ahogy azt a felhasználó már előre beállította magának - az eredmény egy olyan átalakított fájl, ami sokkal átláthatóbb, tanulhatóbb. Ennyi. Ezzel persze nem mondtam el a LÉNYEGET hogy pontosan mi is az az átalakítás, de többet nem is fogok mondani. Amúgy meg, az a tapasztalatom, hogy ezen az oldalon, de máshol is, ha valaki szeretne "kitörni", vagy legalább is előre jutni az életben akár vállalkozás, akár tanulás utján, mindig jönnek a primitiv lehurrogók, ami nekem nagyon kezd uncsi lenni. Aki nem bír pozitív konstruktív hozzászólást produkálni, az inkább ne irkáljön össze-vissza hülyeségeket! Kösz.

2013. okt. 4. 23:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!