Melyik a legjobb bérelhető webáruház?
Szia!
Gondolom sikerült már választanod bérlehető webáruházat, de hátha másoknak segítség lesz amit írok.
Szerintem egész használható webáruházakat lehet már bérelni és elég nagy a választék is. Az hogy mennyire leszel sikeres csupán a rendelkezésre álló időd és a kitartásodtól függ,(de hát mivel nincs ez így?:D ).
A lényeg szerintem itt is a részletekben rejlik. A legfontosabb tényező a rendszer átláthatósága, keresőoptimalizálhatósága és az ára.
Csak olyan webáruházat válassz, ahol ingyenesen kipróbálhatod az összes funkciót!
Több helyen is kipróbáltam a webáruházakat, de nekem az eshop-gyorsan.hu rendszere jött be a legjobban. Lassan 2 éve használom a rendszerüket és az eddigi tapasztalataim pozitívak. Fő választási szemponton az ára, az egyszerű kezelhetősége és hogy gyakorlatilag korlátlan terméket tölthetek fel.
Rengeteg összehasonlító cikk van a témában, amelyekből egyet-egyet érdemes átolvasni a döntés előtt. Mindenképp olyat válassz, ami az igényedhez a megfelelő, azonban teret enged a jövőben is a fejlesztéseknek, hogy ne ragadj meg egy szinten/csomagban.
Cikkek: [link]
Én a ShopRentert használom, már 3. éve és meg vagyok elégedve, az elején Bronze csomagban voltam, de most már Gold csomagra váltottam fel. Nagyon kedves a support, segítenek mindenben. :)
szia
a shopfy-t vagy a wp -t ajánlom...
az ő videóiból rengeteget tanultam, igazi webáruház nagymester*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!