Tőkeerős befektetőket keresek (100 millió felett), tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 31. 17:39
11/35 anonim válasza:
Nekem is van 100 millióm. Be is fektetek hozzád, mondd a számlaszámot. Nem kell semmilyen info rólad se, a cégedről se, meg a szektorról sem, hiszen ez a fél sor ezen a nyomoronc oldalon annyira meggyőzött hogy ez valami nagyágyú üzlet lehet ami Budapestből minimum Dubai-t csinál.
12/35 Flector 67 válasza:
Én sem kamuztam. De amit küldtél ötletet, ne haragudj. De ezt Te sem gondolhattad komolyan.
13/35 anonim válasza:
Én pedig már nem is emlékszek a sok üzleti ötletből melyik volt a tied, igaz 1ik kutya másik eb, de akkor is...
14/35 anonim válasza:
Gondolom a netes "fifás" játékos kolléga tervét olvastad. Komoly piackutatást végzett, mielőtt kikalkulálta a költségeit, annyi szent :)
15/35 anonim válasza:
Igen, de azóta kaptam 2 másik csodálatos lehetőséget is.
Szlovák életbiztosítás 20%-os kamattal euróban, tőzsdeguru ajánlata heti 20-60%-os profittal...
16/35 anonim válasza:
HETI?!
Egyre jobb, komolyan mondom. Lehet új pénzügyminisztert kéne megszavaznia a kormánynak...
17/35 Flector 67 válasza:
Az semmi, egyik kommentelőnek van olyan tanár ismerőse, aki havi 40-60% hozamokat ér el. Na az a nem vicc.
18/35 anonim válasza:
Most is megy épp egy elmés forexes kérdésnél a vita, mely szerint a gonosz nagy alapkezelők azok bizony évi 40% PROFITOKAT realizálnak évente. És persze aki ezt nem hiszi el az pont olyan hülye, mint a kormányzatunk :P
19/35 anonim válasza:
Elég szánalom amit csináltok Flector meg kedves ismeretlen! Aki most ugyan nem szolt hozzá a témához de az előzőben igencsak osztottak egymást... Viszont az is látszódik ha valaki vissza olvassa amiket ott irtatok, hogy TE kedves Flector legalább akkor hazug vagy mint az az illető... Teljesen más számokat írt ő mint TE, mondjuk azt is kétlem nah mindegy. SZóval egyikőtök se jobb, neked is úgy vannak 100millióid mint az illetőnek 20% hozama.
20/35 Flector 67 válasza:
Nekem aztán nem számít Te elhiszed-e mennyi pénzem van. Ha nem hiszed, nekem akkor is megmarad. Én csak a tapasztalataimat írtam le. Illetve bizonyítékot kértem a magasabb hozamokra, mert természetesen inkább én is oda fektetek, ahol jobban növekszik. Csak soha nem kapok bizonyítékot, csak üres ígéreteket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!