Szerintetek hogyan futtassam fel az üzleti oldalam?
1. Győzd meg a látogatókat, hogy te profi vagy, aki nélkül esélye sincs hirdetni magát. A jelenlegi formájában nem teszi meg. Én ugyan nem vagyok profi a PS-ben és társaiban, de ezt még én is összedobom pár óra alatt.
2. Portfólió, eddigi munkák, kuncsaftok tapasztalatai - hogy lássam mire számíthatok.
3. Ne használd senkinek a logóját, csak a sajátodat vagy amit te csináltál. Úgyis tudja mindenki, hogy az ilyen önképzett grafikusok crackelt szoftvereket használnak, az illegál meg nem jó reklám magadnak (meg amúgysem használhatnád).
4. Saját weblap. Az oscigraphic.com domain szabad, kb. 1-2000 forintért meg is kapod egy évre, webhost meg szintén e körül van hozzá (de akad ingyenes is). Ez után már csak a saját tudományodat kell használni és designolni valamelyik ingyenes keretrendszerhez (Joomla, Wordpress) egy oldalt. Mindenhez van leírás magyar nyelven is, még programozni sem kell tudni.
5. Az internet jó dolog, de egy ismeretlen embernek nem adok csak úgy oda x ezer forintért egy munkát. Szóval személyes adatokkal is bővítened kéne a dolgot: ki vagy, mi vagy, tapasztalat amire a legtöbben kíváncsiak. Egy kép rólad hatalmasat tud dobni a potenciális vevő bizalmán.
Ui.: Ha bejöttek a tippek, kérem a 10%-m! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!