Mi szükséges egy kis bolt megnyitásához?
Figyelt kérdés
Mennyi tőkére van szükség egy kisbolt megnyitásához?
Ha nincs egy fillérem se,akkor hogyan juthatnék annyi pénzhez,hogy legyen egy saját üzletem?Ti hogyan csináltátok ezt?
Minden vágyam,hogy legyen egy saját,kis élelmiszerboltom!
Sajnos nem rendelkezem megtakarítással.
Nem szeretnék másnak dolgozni,hanem inkább saját magamnak.
Elég lenne nekem egy icipici boltocska is.
Elölre is köszönöm a hozzászólásotokat,és a tapasztalatokat is!!!
2009. okt. 28. 14:11
1/2 anonim válasza:
Elég sok, nem is a vállalkozói kerül sokba, hanem az induló készlet, helybérlés, bolt kialakítása, engedélyek. Nekünk volt boltunk, de ma nagyon nem ajánlom senkinek sem. Még téged sem biztos, hogy eltart. Kocsma jobban hoz. Hitel csak jelzálog szerintem, de nem ajánlom.
2/2 anonim válasza:
Semmi induló tőke nélkül nem tudod beindítani. Jelenleg pedig nem olyan nagy üzlet egy kis bolt. Sorban csuknak be..
Több olyan ismerősöm is van, akinek volt kis élelmiszerboltja és bezárt, elment dolgozni nagyobb üzletbe.
Sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!