Mennyiből tudnék kihozni egy kis kocsmát?
Én pultos voltam egy kocsmában, egy nagyon kicsi kocsmában, sok minden volt rám bízva, ha pl. nyaralni volt a tulaj....blabla, de ottani árakat tudok. Heti 3* 200 000 ft volt csak a pia (és semmi külünleges, szinte csak convers), havi 1* 55 000 a jégkrémek (csak nyáron), havi 2* 30-50 000 az édesség, és egyéb effélék.
+ villany, víz, fűtés, tisztítószerek...
Nagyon sokban van, akkkor éri meg, ha megvan egy kialakult vendégkör, aki mindíg oda jár.
Nagyjából ennyit tudok, remélem azért vmennyit segítettem, bár ez személyes tapasztalat, és változó.
Nekünk is volt kocsmánk (11évig) de eladtuk másnak mert már belefáradtunk. Anno megérte,most nemtudom hogy van. Kell: iparűzési adó,rezsi,esetleges alkalmazott,erkölcsi bizonyítvány stb. Kb havonta a bevétel 40%-a elszáll.
De egy kisebb kocsmát 4millából tudsz venni. A miénk 8milla volt de 1997-ben építettük. 8Pontosabban családi ház és alul volt kocsma) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!