Webshopban árulni ár kiírása nélkül?
Figyelt kérdés
netes boltot lehet úgy működtetni, hogy nem tüntetik fel az árat? van erre valami törvény, előírás, bármi?2013. aug. 5. 23:13
2/6 anonim válasza:
Mégis ezt hogy a túróba gondoltad?
Hogyan veszek meg bármit ha nem tudom az árát?!
3/6 anonim válasza:
Épeszű ember nem vásárolna magad. A webshopoknál pont az a lényeg, hogy percek alatt meg tudod találni a legolcsóbb árat.
4/6 A kérdező kommentje:
azért kérdezem mert épp egy állatcucc-kiegészítő oldalt nézegettem, és sehol egy ár... még ajánlatkérés sincs, csak megrendelés... még jó h lecsesztek, ÉN hogy gondolom. gratulálok :D
2013. aug. 6. 09:41
5/6 anonim válasza:
Lehet regisztrációhoz van kötve...
6/6 anonim válasza:
bizonyos oldalaknál csak a regisztrált tagok férnek hozzá mindenhez, mint pl az ár vagy konkrét leírás, csevegőfal stb.. és ilyen oldalakon a nm regelt nézelődő csak a kínálatot látja. regelj be az oldalra és ha akkor sem látod az árakat akkor hanyagold azt a portált.
a másik fele a kérdésednek meg az hogy mnden eladó köteles elméletileg feltüntetni az árakat. boltokban pl harapnak az ellenőrök ha nincsen kit az ár vagy nem látjató esetleg nm jól értelmezhető. ilyenkor kezdenek szívózni mint pl vásárlók megtévesztése stb. webshopoknál is hasonlóképpen működik a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!