Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ti mit tennétek ilyen esetben?

Ti mit tennétek ilyen esetben?

Figyelt kérdés

5 éve egyik volt üzlettársam adósságai miatt eladta nekem az üzlethelyiségét mélyen áron alul.

120nm-es üzlethelyiségről van szó.

Szerintetek érdemes lenne inkább eladni,vagy belevinni pénzt és konditeremmé alakítani/étteremmé?

legfeljebb 25 millió forintot tennék bele ha konditerem mellett döntenék,étteremmé pedig szerintem közel sem tudnám alakítani,hisz ehhez annyit kellene belevinnem amennyit már nem akarok kockáztatni.

Szerintetek egy konditermet készítsek belőle vagy csak adjam el?

Mert jelenleg 2 millióval többet kaphatok a helyiségért ,mint amennyiért vettem.

2013. júl. 22. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Én eladnám vagy kiadnám.

Éttermet biztosan sokba kerülne kialakítani már az engedélyek miatt is.

2013. júl. 22. 16:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez a benned meglévő vállalkozói szellemtől függ. Én inkább eladnám, de ha te el tudod képzelni magad egy konditerem vezetőjeként hosszabb távon, akkor hajrá.
2013. júl. 22. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:

eladnám, hogy a volt kollégának ne jusson eszébe, hogy adjál még neki pénzt, mert túl olcsó volt.

ismerős, aki nagyon ott van az egyik banknál, mindig szuper autókkal járt, mert a lefoglalt autókat első körben meg tudta venni olcsón. Most vett egy 300m2-es házat, de volt a tulaj zaklatta és amikor hazajött a nyaralásból, azt tapasztalta, hogy az egyik ablak gázolajjal volt leöntve. Feljelentetést tett. A napokban felmondták neki a lakásbiztosítását. Azzal az indokkal, hogy értesültek az esetről.

2013. júl. 22. 18:20
 4/4 Linkoln ***** válasza:

Én konditermet csinálnék belőle. Nem kell ahhoz annyi pénz jóesetben. Ha nincs a környéken akkor nagyon jó dolog.

Ha nem felel meg az elvárásoknak, akkor viszont kérdéses. Átépíteni is drága..

Ha nincs a környéken, és nem kell sokat költeni rá, simán. Konditerem jó biznisz. Csak kell egy verőlegény.. :D Sok a nem napon barnult látogató.

2013. júl. 23. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!