Dolgozhatok-e a saját boltomban végzettség nélkül?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy céget alapítani, egy XY Bt-t. Ez az XY Bt üzemeltetne egy zöldségest, vagy turkálót, vagy mindegy milyen boltot, és a kérdésem arra vonatkozik, hogy én eladói végzettség nélkül dolgozhatok-e a saját boltomban? Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!2013. jún. 27. 18:22
1/8 anonim válasza:
Javítson ki valaki, de igen. Akkor, ha van olyan alkalmazottad, akinek van ilyen irányú végzettsége. De tényleg erősítsen meg, vagy javítson ki valaki, ha nem okés, amit írtam.
2/8 anonim válasza:
Kerekedő -boltvezető OKJ végzettség kell vagy neked, vagy egyik alkalmazottadnak.
3/8 A kérdező kommentje:
Szóval, ha veszek fel egy alkalmazottat aki rendelkezik OKJ-s boltvezetőivel akkor simán dolgozhatok a boltba én is papírok nélkül is, és semmi más nem kell hozzá?
2013. jún. 27. 20:46
4/8 anonim válasza:
Zöldségeshez nem kell eladói végzettség senkinek!!!!
A turkálót nem tudom biztosan, de azt hiszem ahhoz sem kell.
5/8 A kérdező kommentje:
Most akkor kell vagy nem???
2013. jún. 28. 10:54
7/8 anonim válasza:
Úgy tudom bármilyen kereskedelem folytatásához kell a boltvezetői OKJ.
Teljesen mindegy, hogy zöldségest vagy turkálót akarsz nyitni.
8/8 anonim válasza:
Régen kellett, most már nem kell!
Üzletünk van, így biztosan tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!