Gyermekét egyedül nevelő anya tanácsot kér! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szeretném olyan hasonló sorsú anyukák segítségét kérni akinek már sikerült önnállósítania magát valamilyen vállalkozásban. Van 800ezer ft-om,és mivel meguntam azt hogy a megélhetésért folyamatosan dolgozom,kisfiamra nincs időm,ezért szeretnék én is valamit kezdeni,aminek jövője is van és végzettség nem kell hozzá! Nekem nincs semmi használható ötletem!2009. okt. 13. 10:15
1/6 anonim válasza:
városban vagy falun laksz?
anyukám turit nyitott (amiből végül az lett hogy árul szinte mindent,amit kérnek tőle,mert egyetlen bolt a faluban a coopon kivül)
és igy öcsémmel (amikor nyitotta a boltot,1 éves volt) annyit volt amennyit akart,mert ottvolt vele a boltban,eljátszott a vásárlók gyerekeivel,ahogy most is,bár már kisiskolás.De igy nemkell senkitől szabit kérni ha beteg.
kn 300ezerbe került a kinyitás kezdő áruval együtt,amiben egy 60ezres boltvezetői tanfolyam is volt (nem kellett bejárni tanfolyamra,gyakorlatilag megvette a papirt)
2/6 anonim válasza:
Igen fontos kérdés,hogy vidéken vagy Budapesten szeretnél vállalkozást nyitni? Budapesten sokkal drágább elindítani egy üzleti vállalkozást,a bérleti díjak is sokkal többe kerülnek!Mennyi idős a gyermeked? Olyan vállakozásban gondolkodsz,ahol ott lehet melletted?
3/6 anonim válasza:
Sajnos nehéz helyzetben van. Én olyat ismerek hogy az anya odaadta az édesanyjának a gyereket hogy vigyázzon rá,addig az anya dolgozott. Nekem lennének ötleteim,de az évek alatt térül meg. Szerintem a a jó öreg kereskedés. Megveszi olcsón eladja drágán. Nem egy olyat ismerek aki jár Romániába vagy Ukrajnába és vásárol ruhákat ezt az és itt eladj,vagy akár Ausztriában.
4/6 anonim válasza:
Még azt elfelejtettem megkérdezni hogy hol él? Mennyi idős a gyermeke? (Mert én úgy írtam mintha 3éves lenne,valószínűleg azért mert ennyi az unokaöcsém)
5/6 A kérdező kommentje:
Dunakeszin lakom,itt nincs olyan sok lehetőség,mert minden van a mi kell. Szerintem! A fiam 8 éves,már nem mondható kicsinek de mivel csak én vagyok neki ezért szeretném ha vele tudnék lenni amikor szüksége van rám,miközben anyagilag sem szenvedünk hiányt.
2009. nov. 1. 14:15
6/6 anonim válasza:
bocsánat, ez a kevés a pénz, és végzettség sincs, nagyon rossz párosítás.
mindenképpen járd körbe, hogyha beteg leszel, milyen terheit kell a vállalkozásnak fizetni, és azt miből tudod majd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!