Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Rám nyitnak egy ugyanolyan...

Rám nyitnak egy ugyanolyan üzletet, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy üzletem egy helyen a belváros környékén. Eddig az utcában csak nekem volt ilyenfajta üzletem. Aki velem szembe megnyit ugyan azt fogja árulni, mint én, csak olcsóbban, mert olcsóbban tudja megszerezni az árut. Nem tudom felvenni vele a versenyt e téren, de valamit mégis kéne csinálnom. Van egy másik üzlet kilátásban, talán ki tudnám venni, de nincs olyan jó helyen és sokkal drágább a bérleti díj. Valami ötlet? (direkt nem írtam milyen üzlet, nem is szeretném, de az árut nem lehet nagyon megváltoztatni)
2013. jún. 21. 14:16
 1/7 anonim ***** válasza:
46%

Ő miért tudja olcsóbban beszerezni? Neked is ezt kéne tenni.

Amúgy meg a marketingeden fog múlni minden. Ha nem értesz hozzá, érdemes lenne megfontolni felbérelni egy profit, különben lehúzhatod a rolót.

2013. jún. 21. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Arversenybe nem szabad belemenni mert abbol halal van! Tegy valami extra szolgaltatast melle tehat mondhasd azt hogy igen te valamivel dragabb vagy de ezt es ezt is meg kapja a vasarolt termek vagy szolgaltatas melle....

Sok ilyen tema van kicsit tajekozodj benne...

2013. jún. 21. 15:35
 3/7 hájaaa ***** válasza:
2013. jún. 21. 17:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez tényleg eléggé termékfüggő. Teljesen más stratégiát tudsz használni egy pékség esetén, egy turkáló esetén vagy egy szinte monopol pozícióban lévő nemzeti dohánybolt esetén.
2013. jún. 21. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Segítsünk, de semmi infót nem adsz... Így hogyan segítsünk?
2013. jún. 21. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Az árak belül vannak a vevők kívül, sőt jelenleg nálad.

Egy üzletet beindítani pedig egy folyamat, gondolom neked is az volt.

Viszont azt honnan tudod, hogy olcsóbb lesz ?

2013. jún. 21. 21:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Amit rád nyitnak:befektetés és egyben rengeteg kiadás ami vagy visszatérül vagy sem? Nem tudni van-e hitel az üzletnyitás következtében? Neked megtérült-e az,hogy az üzleted megnyitottad? Mennyi idő alatt? A megtérülési időben volt-e olyan tartalékod amivel megélhettél? Beszélhetünk versenyhelyzetről ebben az esetben? Miért kellene másik üzletet bérelned,hiszen a biztos még messze van! Te előnyben van nemcsak az ismertség lévén,hanem egy jó gazdaság politikával előnyt nyerhetsz.Esetleg jó kapcsolatot kialakítani a konkurens céggel ( a kínaiaknál remekül működik a folyamat)ami mindkettőtök számára hasznos lehet?
2013. jún. 22. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!