Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Molett bolt nyitásán gondolkod...

Molett bolt nyitásán gondolkodom. Szerintetek van rá igény?

Figyelt kérdés
Hol tudnék divatos, fiatalos nagyméretű ruhákat forgalmazó nagykert találni? Sajnos, amiket találtam, elég drágák, és a molettek se szeretnek vagyonokat fizetni a ruháért, pedig az anyagköltség jelentősen több, mint a vékonyak esetén. Tud valaki gyakorlati tanáccsal szolgálni? Esetleg duci turi?
2009. okt. 12. 10:53
 1/7 anonim válasza:
0%

Mi az a molett?

Na, kb. ennyire van rá igény...

2009. okt. 12. 20:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem biztos, hogy értelek. Az, hogy te nem ismered bizonyos szavak jelentését, azt jelenti, hogy csak csontsovány emberek szeretnének maguknak új öltözéket venni?
2009. okt. 13. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Biztos jó lehet, mert sokan vannak ducik!

De inkább gondolj extra nagy méretű ruhákra, ne kifejezetten csak nőkre!

Én sok embert ismerek, akik nem kapnak sehol rájuk való ruhákat és külföldre járnak vásárolni.

2009. okt. 14. 19:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Elég bőséges a választék szerintem Magyarországon is, férfiaknak is kínálnak akár 8XL-es, divatos ruhadarabokat is. Inkább az lehet a gond, hogy sajnos, elég borsos az áruk. Külföldön azért olcsóbban hozzá lehet jutni ezekhez a darabokhoz.
2009. okt. 17. 11:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teszteld le az embereket, hogy szeretnének-e lefogyni. Ajánlj nekik valami extra fogyokúrás tuti cuccot. Aztán megtudod hogy mire van igényük.
2009. okt. 18. 12:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem volna rá igény és ezt most nem csak azért írom,mert én sem vagyok 23kg-os!

Az új nagyméretű ruhák drágák,a használt (persze jó minőségű!) biztos kelendő áru lenne. Hol szeretnél üzletet nyitni? Budapesten vagy vidéken?

2009. okt. 24. 15:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Vidéken. Az a gond, hogy csak használt, jó minőségű ruhából nem tudsz eleget összevadászni, főként, hogy plusz elvárásképp ott van még, hogy olcsón is tudd árusítani. A nagykerek nem szívesen passzolják át csak a nagy méreteket, ahol viszont te válogatod, megkérik az árát annak is - akkor meg azt mondja a kedves vevő, hogy annyiért már újat vesz. Nem egyszerű sajnos, de nem adom fel! Amúgy, én se vagyok nádszál ;-P
2009. okt. 25. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!