Váltottál szakmát 3x,4x évesen? Miért, hogyan, miről, mire?
Körkérdés azokhoz, akik szakmát váltottak 3x, 4x évesen:
-miért akartál váltani?
-hogyan tanultál bele az újba?
-miről váltottál ?
-mire váltottál?
Én most fogok. Azért váltok, mert ücsörgős irodai munkám van (fordító), ami jól fizet, de túl régóta csinálom és elegem van belőle, meg egészségtelen ez a napi sok óra ülés.
Úgy váltok, hogy elvégzek egy okj-s szakképzést, amivel teniszedző leszek és végre megvalósítom életem álmát.:) Eddig is voltak hébe-hóba tanítványaim baráti alapon, de most hivatalosan is ezt szeretném csinálni. Régen versenyszerűen teniszeztem és volt szerencsém az ország jobb edzőitől tanulni, úgyhogy remélem képes leszek továbbadni a bölcsességet. :) 35/n.
Hamarosan, 40 évesen fogok.
Irodai munka, elég jó karrier, átlagnál jobb fizetés után. Még most találom ki hogy merre tovább, ötleteim már vannak.
Miért? Mert hamarosan elpatkolok, a maradék időben csináljam már azt, ami jó. :-)
4. bővebben kérlek:)
Márcsak azért is ,mert én is informatikus vagyok és a sofőri munkát néztem ki (merthogy orvosnak már késő lenne tanulni).
Szóval mit is csináltál, miért váltottál, és konkrétan mit vezetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!