Vállalkozásomba milyen munkaerő lenne a megfelelő?
Figyelt kérdés
kerékpár szerelőnek felvehetek olyan embert is aki nem szakképzett,( de 2 éve kerékpárszerelőként dolgozott) ezt én döntöm el hogy kit veszek fel vagy csak olyat vehetek fel akinek van ilyen végzettsége?2009. okt. 9. 09:21
1/5 anonim válasza:
A te szíved joga eldönteni, hogy kit és milyen munkakörre alkalmazol (bizonyos kivételek persze vannak, de azt, hogy kit veszel fel, te döntöd el.)
2/5 anonim válasza:
Nem azért de a kerékpárszereléshez milyen szakképzettség vagy szakértelem kell??
Nekem semmilyen szakképzetségem nincs ezekkel kapcsolatban mégis megszerelek bármiylen biciklit vagy önindítrót, még meg is hegesztem őket ha kell!!
Minnél olcsóbb munkaerőt vegyél fel akárcsak a többiek, ha pedig fizetésemelésért háborog mond a képébe hogy állnak még a sorban ahonnan ő jött!!!
3/5 anonim válasza:
Szerintem bárkit felvehetsz hálisten erre még nincs OKJ !!
4/5 anonim válasza:
Azt azért megjegyezném, hogy létezik kerékpárszerelő okj, csakúgy, mint ahogyan van háztartásigép szerelő, vagy mondjuk klímaszerelő. Motor- és kerékpárszerelő-t keress, 33 525 01 -es OKJ szám.
5/5 anonim válasza:
Hivatalosan ha egy vallalkozast nyitsz, akkor legalabb egy embernek szakmaja kell hogy legyen a temaban. A tobbi lehet szakkepzetlen, segedmunkas cimszo alatt. Persze az is eleg, hogy ha mindenki tudja mi, hogy megy, ha csak nevleg alkalmazol egy szakkepzett embert. Tovabbi sok sikert a vallalkozashoz, es fizess rendesen a melosoknak! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!