Könnyű biznisz?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy dologgal lehet viszonylag "könnyen" pénzt keresni.Ezt úgy kérdem hogy pl 12 osztállyal semmi diploma nélkül.Mi az az üzlet amiben könnyen bele lehet kezdeni és nem 8-12 órás gyári robot?2013. jún. 9. 09:08
1/16 anonim válasza:
Kiállsz hot-dogot árulni a Váci utcában :D
Nem kell non-stop robot, túl nagy befektetést sem igényel.
2/16 Flector 67 válasza:
Hű Te figyelj biztos sok ilyen van. Azért güriznek emberek diplomával nyelvizsgákkal, havi 110-200 ezerért, mert rengeteg ilyen lehetőség van.
3/16 A kérdező kommentje:
És nem kellenek valamiféle engedélyek?
2013. jún. 9. 09:19
4/16 anonim válasza:
Árulj drogokat, futtass k.urvákat.
5/16 anonim válasza:
Külföldön több a lehetőség! A tanulás a legjobb befektetés!
6/16 A kérdező kommentje:
Flector 67.
Én nem mondom hogy sok ilyen van,de van.
Azért nem dolgoznak egyesek az ég világán semmit és veszi fel őket a pénz...
2013. jún. 9. 09:41
7/16 anonim válasza:
Ez csak akkor lesz lehetséges, hogyha valamiben jobb tudsz lenni mint a többi ember! Viszont ha jobb leszel akkor meg irigyek és primitívek lesznek a társadalom tagjai...
8/16 A kérdező kommentje:
És ha irigyek akkor azzal mi a baj?Az ember megtudja válogatni a barátait,akiknek a személyisége számít nem a tehetsége,és a többi emberrel meg nem foglalkozik.
2013. jún. 9. 10:03
9/16 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy baj hanem, hogy velejárója mivel mi magyarok hajlamosak vagyok azt hinni ha nekünk valami nincs a másiknak van az akkor biztos csaló, hazug vagy bűnöző!
10/16 anonim válasza:
nincs olyan hogy könnyű, főleg ha 0 tapasztalattal vágsz be. ha könnyű lenne pénzt keresni váci utcai hot dog árulással, akkor szerinted nem lenne már tele hot dogossal az egész???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!