Palacsintazot szeretnek nyitni, de nem tudom, hogyan szoktak csinálni, mikrozzak az előre sutottet vagy frissiben kell várni akar a tízes darabszámra?
egy nagyobb palacsintázóban helyben sütik. ki van keverve előre a tészta.
Ha bemész és kérsz 4 db-ot, akkor az kb 5-7perc alatt tálalva is lesz.
a mikrózás gány megoldás.
Én inkább kivárom a 10 percet is, csak frisset kapjak!
Ahol mikrózottat kapok, oda nem megyek többet :-(
Kettovel? Siman! En gyakorlaton voltam a Hiltonnal, ahol a sracok a konyhan megtanitottak egyszerre 5-el sutni! 4 volt a hagyomanyos gaz langon, az otodik meg egy forro lapon, ami lassabban sult, igy soha nem egett oda egyik sem.
Vagyis de! Az elejen sokat elqrtam de aztan belejottem es en voltam a kiraly :) Van egy ritmus, amit ha eltalalsz akkor meg arra is van idod, hogy igyal, vagy elsetalj a hutoig, vagy akarmi.
A mikrozast felejtsd el!
Amikor gofri sutoben dolgoztam, hajnalban keltunk, hogy kikeverjuk a tesztat, 4 sutovel dolgoztunk, mindig kigyozott a sor, de egyik sem panaszkodott soha, hogy sokat kell varni... aki enni akar, az kivarja a sorat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!