Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Más is kap ilyen átverős vagy...

Más is kap ilyen átverős vagy MLM gyanús üzeneteket?

Figyelt kérdés

" Hello!

Ha befektetést keresel tudok ajánlani rövid vagy hosszú távút is 10% havi hozamokkal! 50ezertől kezdhető! Akár még megélhetést is biztosít Ha bővebben érdekelne kérlek írj!

ÜDv,

R"

2013. jún. 6. 07:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

A forex zéró összegű játék, nyilván van esélye valakinek magas hozamot szereznie vele, de mindehhez rátermettség kell és még akkor is megvan a hatalmas bukta esélye.

A legjobb hedge fundok 15-30%-ot hoznak évente, és még azoknál sem jelenti azt, hogy az elmúlt 10 évben ilyet tudtak, hogy a következő 10 év is ilyen lesz. Pedig ők komolyabban veszik a kockázatkezelést, mint az átlag forex huszár. A jutalékokról meg annyit, hogy nyugaton jellemző a 2%-25%-os modell, azaz 2% normál alapkezelés (a tőkére vetítve), 25% a sikerdíj (vagy a teljes hozamra vagy a benchmark fölötti hozamra), ez azt jelenti, hogy ha alapból 20% lenne a hozam, akkor lesz helyette 13,5%(teljes hozamra számítottam a sikerdíjat). Ha 500% lenne, akkor 373% lenne. Persze vannak magasabb költségekkel működő hedge fundok is, de a lényeg, hogy nem a költségek miatt hoznak a legjobbak is csak ennyit, hanem mert nyilván nem vállalnak be akármekkora kockázatot. Meg nyilván a legnagyobbak akkora tőkére nem is biztos hogy tudnának 100-szoros tőkeáttéttel kereskedni.

2013. jún. 6. 12:43
 22/30 anonim ***** válasza:
Egyébként aki azt írja, a brókerek fizetése meg a bankok meg hasonlók, az gondolkodjon már el, hogy mekkora infrastruktúrát lehet fenntartani és mennyi vezető bankárt kifizetni csak a kamatmarzsból.
2013. jún. 6. 12:45
 23/30 A kérdező kommentje:

1-2-es nem állítottam, hogy átverés. Olvassátok el kérlek újra a kérdésemet, köszönöm.

3-as 15-os dettó egyetértek veletek.

Valakinél láttam, hogy kölcsönszerződésről írt, kifejtené az illető egy kicsit részletesebben?

R-nem a levelére válaszolva nem állítottam, hogy átverésben utazol, neked is azt tudom tanácsolni mint az 1-esnek. Az ügyfeleid megkérdezése jól hangzik, tudsz erre lehetőséget biztosítani, persze az ő beleegyezésükkel? Előre is köszönöm közreműködésedet.

Ha emlékeim nem csalnak meg a 16-os írta, hogy a személyes brókernek semmilyen költsége nincsen. Miért nincs? Feketézik talán? Szerinted adócsaló, így látatlanban miért írsz ilyent?

17 vagy 18? bárlista gond??? Nem gondolkoztál még uzsorakamat felvételében (50-90% éves szinten), bár igaz itt nem csak pénzt de életet is kockáztatnál, ami rányomná a bélyegét a termelékenységedre.

A csalános hozzászóláson berosáltam, nagyon tuti hasonlat!

Utolsó hozzászóló, aki bízik magában és érti is amit csinál az a teljes összeget forgatja. Persze lehet rá oka, hogy kivegye a pénz egy részét pl. a napi megélhetésére. Másrészről célszerűbb spórolósra fogni rövid időre az életvitelt, mert amennyiben valós ez a reklám, akkor akár rövid időn belül is töke duplázás lehetne egy pici spórolással.

2013. jún. 6. 12:47
 24/30 A kérdező kommentje:
Látszik, hogy a lustaság nem minden esetben kifizetődő, 20 kommentálásra próbáltam 1erre reagálni. Az utolsó alatt a 20adikat értettem a félreértések elkerülése véget.
2013. jún. 6. 12:50
 25/30 anonim ***** válasza:

# 20

Már nem azért, de ha én értek valamihez és biztos vagyok a dolgomban akkor nem menekítem ki a hozamomat azon nyomban ahogy lehet. Nincs is benne logika, hiszen ha benntartanád többet profitálnál következő hónapban!

Az adót azt hagyjuk nyugodtan, a takarítónő alkalmazottam tippre több adót fizet, mint egy átlagos feketéző forexhuszár.

2013. jún. 6. 13:19
 26/30 anonim ***** válasza:

Pontosan ezért buknak annyian a tőzsdén és a forxen is mert végig all-in be nyomjak aztán mikor egyszer rosszul sül el akkor meg nézegetnek! De ez egy meddő dolog...

Ha valaki ítélkezik a másikról kéne bizonyíték is nem csak bele a nagy világba...

2013. jún. 6. 13:22
 27/30 A kérdező kommentje:

Kedves R.!

Nekem bőven elég, ha ügyfeleid ide írnak, senkihez sem fogok kimászni beszélgetni a befektetésedről.

Ha a saját neved alatt tőzsdézel más pénzét befektetve a behajtók nem rohanhatják meg ezt a pénzmagot? A kölcsönszerződésed tartalmáról kaphatunk információt tőled?

2013. jún. 6. 15:56
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Egyikük már írt talán ö volt az első vagy második nem tudom pontosan. Majd megkérek akkor még pár embert, hogy akinek nem gond az regisztráljon ide és támassza alá az állításaimat! A pénz végét nem kell félni, hogy mások kezére jut mivel netelleren keresztül fizetek be és veszem ki a pénzt euróban így még a NAVse látja!

Szerződést miért mutogassak itt bárkinek is aki még a felhasználónevét sem vállalja??? Amúgy valamelyik postban mutattam a számlámról is képet és mi lett a vége, biztos photoshopoltam... Az ember "bizonyíthat" bármit míg olyan emberek alkotnak véleményt akik hallomásból ismerek vagy nem is ismerik...

2013. jún. 6. 16:14
 29/30 anonim ***** válasza:
20%
Az egészben az a legszebb, hogy az emberekből egy e-maillel ki lehet csalni 50 ezret, de utána ugyanaz az ember 5 ft-on cigánykodik, mikor vesz 1 kg cukrot... Arról nem is beszélve, mennyire megvadulnak, mikor a zsemle olcsóbb valahol 3 ft-al. :D
2013. jún. 7. 05:22
 30/30 A kérdező kommentje:

Ma elkezdtem demo tőzsdézni kezdő 5 000 000Ft-ból 9 perc alatt lett 11 005 123Ft majd ezen felbuzdulva 3 perc alatt elbuktam belőle majdnem 6 000 000-át! Most így 45 perc távlatában kezd normalizálódni a helyzet 5 403 120-on állok + fut 3 jelenleg mínuszos megbízás.

Tudás? Szerencse? Utóbbira tippelek :)

Szerintem ez nem tanulható, viszont aki szerencsés megélhet belőle ideig óráig...

A másodpercenként változó árfolyamokat megtippelni, hogy milyen irányba fog változni, hát ehhez képest a rulettet eltalálni gyerekjáték!

2013. jún. 10. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!