Független mobiltelefon kereskedés hol vásárolnak termékeket?
Jó esetben egyenesen a Samsungtól, a HTC-től vagy az Apple-től.
De legtöbb esetben a kis cégek meg sem tudják közelíteni azt a rendelési mennyiséget, amire értelmes és versenyképes árat tudnának kapni, így inkább külföldi szürkeimportot, ázsiai "honosított" és hasonló trükkös telefonokat árulnak.
utolsó:
Ha most véginézel a netes webshopokon azt láthatod, hogy nagyrészük nagyker bruttó alatt árul kiskerben telefont - biztos a nagykerből veszi...
Kérdező:
Nem hamis. Csak pl. Koreai vagy kínai piacra gyártott Samsung (pl. csak, hogy egy különbséget említsek, kínában nem elérhetőek a google szolgáltatások, mint pl.: a Play áruház). A HW ugyan az, mint máshol, a szoftvert meg megmókolják egy kicsit sufnitunningba, hogy olyan legyen (majdnem...) mint a magyarországon kapható.
A B verzió a magyar / külföldi szolgáltatónál vásárolt 0%-os THM-re 72 hónapra, majd letiltott telefonok. Ezeket utána kiütik, esetleg IMEI csere aztán had szóljon.
Én Dél-Koreából szoktam rendelni (kint élő ismerőstől)
Telefont így vettem (Samsung), de jó pár elektronikai cuccot is onnan vettem. Gyári darabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!