Férjemmel, aki asztalos külföldre szeretnénk bútorkészítést vállalni. De szerintetek hogyan kezdjünk hozzá?
Nekem középfokú nyelvvizsgám van angolból, társalgási szinten beszélek, férjem is megértetné magát ugyanezen a nyelven, éppen tanfolyamra jár(bár kevés az önbizalma :).
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Sorozatgyártásban vagy egyedi darabokban gondolkodtok?
Magam is most kezdtem nyitni kifelé, más alakulnak a kapcsolataim, megy egy oldalt is csináltam már, esetleg tudnánk összedolgozni, ha gondoljátok. Van valami anyagotok a neten az eddigi munkáitokról? Merrefelé laktok?
Üdv!
vik
Tisztelt Hölgyem/Uram!
OKJ-s bútorasztalos bizonyítvánnyal rendelkező, ügyes kezű fiatalember vagyok, viszont egyenlőre csak kevés tapasztalattal rendelkezem a szakmában, viszont ezen szeretnék változtatni, és az Ön tapasztalati segítségével fejlődni. Rendkívül gyorsan tanulok és elhivatott vagyok az asztalos szakma iránt.
Jelenleg másodállásként és/vagy gyakorlati helyként keresek lehetőséget a szakma elsajátítására.
Tisztelettel,
Bozsó Gábor
0620/ 552 0434
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!