IPad-re gyűjtök 12 éves vagyok. Hogyan keressek rá pénzt?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék szerezni annyi pénzt, hogy vegyek egy IPadot? Anyuék azt mondták a zsebpénzemból, mert ők nem vesznek nekem. Ha tudtok ötletet írjatok!2013. máj. 1. 20:39
1/5 anonim válasza:
Saját erőből 12 évesen nem reális dolog.
Amúgy az Ipad-nél vannak sokkal olcsóbb táblagépek is, melyek szerintem neked ugyanúgy megtennéd és talán annyit hamarabb áldoznának rá a szüleid is.
2/5 anonim válasza:
Azt a pénzt kismillió sokkal értelmesebb dologra is el tudod költeni. És itt most nem a felnőtt szól ki belőlem, egy 12 éves számára is sokkal jobb dolgokat tudnék elképzelni...
4/5 anonim válasza:
locsolópénz, karácsonyi pénz, szülinapi pénz, ilyenek. Egy a lényeg: ne erőszakoskodj a pénzért senkinél, a te céljaid nem fontosabbak a többiekétől.
majd összejön rá a pénz. Sok sikert
5/5 anonim válasza:
mondj példákat száznegyvenhármas miket tudnál elképzelni. nem elég hogy nem a kérdésre válaszolsz de a válaszod még semmitmondó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!