Az elképzelésem a következő lenne egy, online webáruházat szeretnék létrehozni, pólókra egyedi mintákat és feliratokat tennék. Tegyük fel van egy kis garázsom és a póló nyomtatására szükséges gépem is. Ebayen rendelnék kínából Olcsó fehér, fekete, színes ruhákat ezekre egyedi vagy sablon mintákat raknék majd ezeket a ruhákat az interneten egy kis haszonnal tovább értékesíteném. Ezen kívűl még tulajdonosnak meglévő ruhadarabjait is feliratoznám ha kérné, természetesen ezt már alacsonyabb áron. Minden válasz és meglátás érdekel.
a kérdés az feketén akarod vagy minden engedélyel vacakolni.
s akkor kijön hozzád ellenőr s nyuvaszt.
ha fekete akkor nem reklámozhatod normálisan.
ha online webáruház mégis akkor meg érteni kell a google poziciók elnyeréséhez. ez megvan?
2013. máj. 3. 10:33
3/9 anonim válasza:
Sajnos tényleg sokan űzik ezt az iparágat. Beírod a google-be: "egyedi pólónyomás vagy pólókészítés" min. 100.000 találatod lesz. :( Nekem az a véleményem, hogy ahhoz, hogy meg tudd találni a számításod akár ebben a tevékenységi körben is, valami újat kell kitalálnod, valami tényleg egyedit, vagy mindenkinél alacsonyabb áron kell, hogy gyárts.
2013. máj. 3. 13:14
4/9 anonim válasza:
szerintem van esélye hogy kihasítasz a piacból egy szeletet.
ha megvan a gép vegyél 10 pólót a saját méretedben s kezd el. legrosszabb esetben elhordod.
ha meg szép lassan megveszik akkor el tudod dönteni érdemes e ujjabb 10 pólót venni ill. hogy lehetne gyorsítani.
2013. máj. 3. 13:28
5/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mindenkinek,én is úgy gondoltam hogy 8-10pólóval kezdek.
2013. máj. 4. 18:30
6/9 anonim válasza:
szerintem ha 8-10 polóval kezded akkor senki se mondja hogy jaj nehogy mert iszonyatos bukás lesz ha senki se veszi meg.:)))
legalábbis remélem.
ez meg hogy sokan csinálják...
kenyeret is sokan sütnek mégis van aki ma is péknek tanul.
ha van egy ilyen géped őrültség lenne nem megpróbálni használni.
2013. máj. 4. 20:05
7/9 anonim válasza:
Inkább valami normális minőségre nyomtass, normális minőségű matricát. Na ilyen még nincs!
Esetleg árulhatsz két minőséget, csak ne az ár legyen a különbség... A Fruit of the loom egy elég jó minőség, keress rá.
2013. máj. 10. 21:06
8/9 anonim válasza:
Egyetlen mód van arra hogy sikerüljön az üzlet. Egy jó informatikussal csináltass honlapot és keresőoptimalizálást. Tehát ha valaki beírja google-be hogy "pólónyomtatás" akkor a tied jöjjön fel elsőnek. Ekkor garantált a siker, mert igény van rá, és ezzel magad mögött tudod a konkurenciát. Ez a szolgáltatás viszont 300-400 ezerbe fog kerülni. Másképp esélyed sincs ezzel még zsebpénzt gyűjteni sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!