A grando.hu oldalon megéri hirdetni? Illetve regisztrálhatok-e, ha ezek nincsnek, de vállalkozásom van: nyilvántartásba vevő bíróság, nyilvántartási száma?
Érdekesen írtam a kérdést, mert kapkodtam!
"Illetve regisztrálhatok-e, ha ezek nincsnek, de vállalkozásom van: nyilvántartásba vevő bíróság, nyilvántartási száma?"
Javítom:
Illetve regisztrálhatok-e, ha ezek nincsnek: nyilvántartásba vevő bíróság, nyilvántartási szám stb., de vállalkozásom van?
Adószámom van, de semmi más!
Ez a javítás sem lett teljes :-))) "nincsnek" kétszer is.
De nem ez volt a kérdés!
Ha van adószámod, egyéni vállalkozó vagy, regisztrálhatsz, ha a tevékenységi körödben szerepel a tevékenység, vagy ha nincs, akkor kibővíted.
(Cég)bírósági nyilvántartási számod csak akkor lesz, ha pl. Kft-t alapítasz. Cégjegyzék-száma csak a cégeknek van, e.váll. okmányirodai reg.számot kap. A grando-t néztem én is, alapból havi 5000 a díj, ha akár 1 db aktív cikked is van. Az eladás utáni jutalék %-ot pedig csak tudod meg, ha regisztráltál, vagy rákerestél fórumon :-))) Állítólag 15 % a plafon,a mit kérnek.
Na tessék, cikiztem a javításodat, íme az enyém:-)
"csak akkor tudod meg, ha"
Hol van kétszer? :)
Neked sem sikerült a javítás:
"Állítólag 15 % a plafon,a mit kérnek."
Helyesen:
amit kérnek :))
De szerintem hagyjuk ezt a részét, a válaszodat köszönöm!
Az a lényeg, hogy sima adószámom van csak!
15% a plafon? Az eléggé drága..
Milyen a látogatottsága, van értelme regisztrálni?
Szia!
Megnéztem, max 10 %, nem 15, de május 1-től 10 e az alap.
Innen vettem az infót, én is megyek vissza bogarászni:
Azt mondod "sima" adószám. Az milyen? Mivel kezdődik? Esetleg bérbeadásos régről?
Én is utánuk néztem, olvasgattam és néztem az eladókat, érdeklődtem, pangás az egész oldal..
10e Ft egy ilyen látogatottságú oldalért és +10% jutalék az nagyon sok, illetve nem is azon van a hangsúly, hogy sok, hanem azon, hogy komolytalan az egész...
Ezért a jutalékért és fele ennyi havi díjért máshol sokkal többet kapok, jóval többet.. Ez egy játszótér a vaterával együtt hozzájuk képest...
A vaterán is egy kiemelt hirdetést 3 nap alatt 25en néztek meg amit nem rég töltöttem fel.. Nem az árúval és képpel, sem pedig az árral van, ha valaki azt gondolná..
Nem az árúval van a baj stb., a baj lemaradt!
Nekem legalább is komolytalannak és a semmiért pénzt kérős oldalnak tűnik, lehet, hogy nem az, de ez az én meglátásom!
Egy betűvel kezdődik az adószám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!