Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mivel tudnék pénzt keresni?

Mivel tudnék pénzt keresni?

Figyelt kérdés
Szerintetek mivel tudnék pénzt keresni? 15 éves vagyok szeretnék egy kis pénzhez jutni.

2013. ápr. 9. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
5%
Munkával.
2013. ápr. 9. 22:14
 2/7 A kérdező kommentje:
Szerintem én normálisan kérdeztem! olyan emberek mint az előző(nem minősítem)kérem kerülje a válaszadást!
2013. ápr. 10. 06:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Te, sehogy, asszem a diákszövetkezetek korhatára 16 év, de mondjuk ha van a környéken öreg nénike bácsika, meg lehet tőlük kérdezni, hogy kérnek e segítséget pár száz forint ellenében. (mondjuk nekem 15-16 éves ismerőseim jártak régen idénymunkára, azt is meg lehet próbálni ha nagyon kell, de inkább ne tedd)
2013. ápr. 10. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Első vagyok. Áruld már el mi a gond válaszommal. Mégis mi a büdös franccal szeretnél pénzt keresni? Ha azt gondoltad, hogy a semmit tevésért cserébe majd csak az öledbe hullik, akkor ki kell, hogy ábrándítsalak.
2013. ápr. 10. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
10%
Elsőnél a pont, hiába nem tetszik neked a válasza.
2013. ápr. 11. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó, hogy már most 15 évesen pénzkereseten gondolkozol, hidd el nem sok 15 éves van ezzel így!Árulj, kereskedj, megunt dolgaidat add el, ingyenes helyeken ahol nem kell az eladás után fizetned, zsibvásár, apród, jófogás, zsibvásárnál kell bankszámlaszám, szüleiddel beszélj, hogy adják meg az övéket ezzel is támogatva és segítve téged,regisztráljanak ők de a kereskedést bonyolítsd te, add el a régi könyveidet, játékaidat, megunt, kinőtt ruháidat. Sokan vásárolnak gyűjteménybe kütyüket, szalvétát, telefonkártyát,régi pénzérméket, bélyeget,tankönyveket , mindent el lehet adni!!! Vállalj kutyasétáltatást, gyűjts papírt és add le, pet palackot stb. És ne foglalkozz azokkal akik leugatnak mert pénzt akarsz keresni, jól teszed .
2013. ápr. 12. 11:19
 7/7 anonim válasza:

Nyugi a "munka" szó nem feltétlenül rossz! 15 évesen próbálj meg pl. idős néniknek/bácsiknak bevásárolni, és hálásak lesznek érte, kapsz tőlük pénzt. Vagy esetleg otthon kérd meg anyudat hogy házimunkáért nem-e kaphanál egykis plusz zsebpénzt. Ha esetleg kertes házban laktok, nyírd le a füvet,...stb. Szomszédok kutyáit vidd el sétálni, ilyenek.

Remélem segített a válaszom:D

2013. ápr. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!