Legálisan lehet itthon topless lángos-bárt működtetni, félmeztelen idős nőkkel?
Figyelt kérdés
És lenne rá igény? :)2013. márc. 31. 12:25
1/4 anonim válasza:
Èn úgy tudom, hogy közterületen, nyilvánosan nem.
vagy is ha egy night klubnak csinálod meg akkor igen. De kint kell lennie, hogy 18 év alattiak nem látogathatják stb...
2/4 anonim válasza:
Forró olaj mellett félmeztelen, Te nem vagy komplett! Odaállsz magad akkor bátor, ill. vakmerő vagy!
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, de szerintem igény sem lenne rá, elég undorító lenne.
4/4 anonim válasza:
Hát én jót nevettem, és kitudja, igény lehet rá. Elég groteszk, és perverz ötlet. Ha elég jól lenne reklámozva, szerintem sokan elmennének, és jó pénz lehetne belőle.
A gond viszont az, hogy magyarországon lehetetlen ilyet nyitod. Rengeteg ponton szabályokba ütközik. Ha valahogy lehetne is, hát egy vagyont kéne kifizetned csak az engedélyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!