Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kb mennyibe kerülhet egy...

Kb mennyibe kerülhet egy tábor nyitása?

Figyelt kérdés
Egy kb 60 fős, tehát 8-10 faházas nyári tábor. Milyen költségei vannak az üzemeltetésnek? Vagy milyen papír szükséges hozzá, hogy legálisan működhessen?
2013. márc. 28. 21:06
 1/6 anonim ***** válasza:
ha van pénzed egy ekkora hely megnyitására (több 10 millió), akkor van pénzed arra is, hogy szakembertől kérj tanácsot. itt nem fogsz erre választ kapni.
2013. márc. 28. 23:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez egyenlőre csak egy terv annyi h van egy telkem már amin nem tudok mit kezdeni nagyon. Nem akarok még szakértőért fizetni. De köszi a választ!
2013. márc. 28. 23:48
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem ha lesz rá egy 20millád minimum, akkor térj vissza a témára, addig nem sok értelme van.
2013. márc. 28. 23:50
 4/6 anonim ***** válasza:

Több változat is lehetséges:

Szocreál stílusban helyi alkoholistákkal összetákoltatva szeméttelepről guberált MDF lapokból > kb 40.000/ház

Üzemeltetése:

egy szem hajléktalan biztonsági őr, aki elmegy reggel megvenni a párizsit és zsömlét plusz villanyszámla: 50.000/hó

vagy igényes, vizesblokkos légkondis faházak, jakóval medencével, gyerekquaddal, istállóval kb 50.000.000 Ft

Havi költségek 500.000-1.500.000

Remélem segített.

2013. márc. 29. 10:04
 5/6 A kérdező kommentje:
hát nagyon
2013. márc. 29. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a város peremén lakok, itt van külön tábor, pont ilyen faházas 300 ember részére, két uszomedencével, játszótérral stb. Évek óta csak rohad, semmit se csinálnak vele, szerintem nem egy jó ötlet. Pedig a környéken 6 db iskola van.
2013. márc. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!