Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Offshore. Akkor ez most csak...

Offshore. Akkor ez most csak egy sima ceg mondjuk az UK-ben ami ott nem vegez gazdasagi tevekenyseget? Ennyi az offshore vagy van ilyen hogy offshore cegalapitas?

Figyelt kérdés
Nem talaltam ilyet. Igy meg akkor total hulyeseg egy rakat penzt kifizetni online cegeknek hogy csinaljanak ilyet neked amikor egyedul is meg tudom oldani... sot meg Cypruson is van ismeros ha kell...
2013. márc. 27. 11:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én dolgoztam kint egy évet, köszi elég is volt a britek vendégszeretetéből, pedig én középvezetői pozicióban voltam, mégis egy darab szarnak néztek. Előtte 4 év Írország, ami egy fokkal jobb.

Ja a fizetés, meg a vicc kategória, a kinti árakhoz, alig maradt 600-700 font havonta, az meg előrébb jutni édes kevés.

Én is tanulok, most de utána USA szigorúan.

2013. márc. 29. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!