Megéri szerintetek zöldségest nyitni?
ha jó árban adsz, jó "termékeket", és a boltban sem árulnak ilyesmit, akkor igen.
nekünk is van a faluban zöldséges(2500 lelkes község), a tulaj elég régóta a faluban lakik, és kibővítette kissé az eladott termékek listáját.
/ konzervek, üdítők, szörpök...
így jobban betérnek hozzá, ha más nem beszélgetni, aztán meg kiderül.
nagyon nem könnyű szakma. hiába tűnik annak. az egyik nagyon jó barátnőm párjának van 1 boltja Bp. mellett. a srác iszonyú sokat dolgozik, napi 4-5 órákat alszik.
nem tudom honnan szeretnéd beszerezni a termékekeket, de ha a nagybani piacról, akkor készülj fel rá, hogy neked is ez lenne a sorsod, mert az nem reggel 8kor nyit, hanem hajnali 1-2kor, és nagyon tudni kell, hogy milyen árut vegyél, mert ha elszúrod, akkor oda az aznapi bevételed, és kidobtál egy csomó pénzt.
és még sorolhatnám hajnalig. az 1 dolog, h van hely, meg lennének vásárlók.. maga a beszerzés a nagyon stresszes.. és az összes olyan dolog, ami aprónak tűnik, de a lényeg azon múlik.
Bár nem vagyok zöldséges, de eddig egy kisebb városban laktam ahol nincs nagy bevásárlóközpont, de van 1 jó zöldséges és nagyon is megéri neki. Mindig vannak az üzletben, és ahogy az előttem válaszoló írta, itt se csak zöldség-gyümölcs van hanem 1-2élelmiszer is.
Zöldségpiac az van nálatok? Ha van azért nézz ott is körül,h mennyien vannak, és milyen áron árulják a zöldségeket, és h úgy megéri-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!