Mennyi időbe telik?
Ismét a saját vállalkozáson gondolkodóknak szeretnék segíteni egy kérdéssel.
Szerinted átlagosan mennyi időbe telik, mire a vállalkozás visszahozza a kezdőtőkét ?
IceTruckKiller
Nincs semmi fura a levegőben, nem vagyok ügynök, nem fogok privát üzikkel bombázni senkit. Nem fogom elárulni az évszázad tuti befektetését sem.
Viszont ma még jó pár ilyen kérdést fel fogok tenni. Egészen azért, mert úgy gondolom, hogy nagyon sok ember akar vállalkozni, akikben ezek a kérdések fel sem merülnek. Nekik kívánok segíteni abban, hogy jobban átgondolják amit akarnak, legyen üzleti tervük, stb...
Jó, tehát nem kell megijedni. Nem akarok senkit semmibe beszervezni és nem akarom senki hatalmas üzleti titkait lenyúlni.
#3-as egyetértünk.
Gondolom abban is, hogy hasznos, ha ez a kérdés valakinek a saját induló vállalkozásában felmerül.
Mert ugye konkrétan az üzleti terv része, ha nem merül fel, akkor gondolom üzleti terv sincs.
"Nekik kívánok segíteni abban, hogy jobban átgondolják amit akarnak, legyen üzleti tervük, stb... "
No még egy erőlködő "hogyan legyünk sikeres vállalkozók" és "tuti tippek üzleti vállalkozásainak beindításához" emberke, aki innen remél fejenként párezer-pár tízezer forintot, mert majd az emberek tőle kérnek tanácsot, hogy hogyan valósítsák meg az álmaikat...
Abból is az, aki gyakorikerdesek.hu-n toboroz céljaikat nem pontosan megdefiniáló és motivációs beszédre vágyó "klienseket".
Ez a kérdés egy HIRDETÉSnek minősül, de abból is a sz**abbik fajta, aki maga is vergődik.
Neked még válaszolok, aztán holnap törlöm ezt a kérdést, mivel túl sok értékelhető válasz nem érkezett.
Ismétlem akkor nem akarok eladni semmit. Nem fogok és nem akarok semmit. Nem hirdetek semmit.
Nálam így nézett ki ez a megtérülésesdi.
Az első soha
A 2. 3 hónap
Utána 5,5,5,5 hónap
A mostani projekt 6 év
Fut egy projekt ami 3 évre van tervezve. (Tótechnikai)
Az nem baj ha tévedtek, én is utálom az átverős tukmálós pilótajátékos, Itt hátúról kérdezgetős eladós versenyzőket.
De tudod mit én kérek elnézést!
Amúgy néha valóban szoktam segíteni embereknek azzal a kéréssel, ha hasznára válik az ötletem, valaminek ami számára fontos jótékonykodjon, kórháznak, gyerekeknek bárminek. -Abban az esetben ha a bevétel növekedést a tanácsaimnak köszönhette. -De már nem szívesen segítek, így sem, főleg ezen az oldalon, főleg a te hozzászólásaidhoz hasonló írások miatt.
Viszlát és további sok sikert mindenkinek!
Jó kérdés :D Ám legalább magamtól megtehetem...
Legalább nem látom. Tudod van, hogy tévedek, gyakran is teszem. Ám legalább tanulok belőle. Mivel először kérdeztem itt, halvány lila f*n**m nem volt, hogy nem lehet.
Így aztán marad.. Nincs jelentősége.
A kérdést úgy is csak szanaszét offoljátok. Amit sajnálok, mert nekem tényleg nem volt hátsó szándékom. Ez van, neked is sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!