Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi kell egy boltba nyitáskor?...

Norbert90 kérdése:

Mi kell egy boltba nyitáskor? Ajándék boltot nyitok de jól jönne a segítség, hogy mi is kell pontosan a bolt felszereléséhez? Többi lent.

Figyelt kérdés

Ezalatt azt értem, hogy milyen dolgok lehetnek szükségesek mint pl.: pénztárgépszalag, tisztasági szett (felmosó, seprű, stb.)számítógép,

És még milyen kisebb dolgok kellhetnek amik mondjuk a pulton vannak vagy bárhol az üzletben!?

2013. márc. 8. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Készpénzes számlatömb, számológép
2013. márc. 8. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg kishűtő a kajádnak, mikró, pár üveg ásványvíz (ha van hely). Papírtörlő vagy porrongy, ablaktisztító, felmosószer a takarításhoz.
2013. márc. 8. 18:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket.. ezekre én is gondoltam Én az olyan dolgokra gondoltam amikre nem gondoltam...xD Amik biztos, hogy fontosak és jól elbújnak az üzletben de mégis nélkülözhetetlenek..
2013. márc. 8. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ááááá honnan tudjam mire nem gondoltál. Én csak azt írtam le ami nekem is eszembe jutott... De szerintem ami kimarad azt lehet pótolni később is, szóval nem kell parázni.
2013. márc. 8. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Pormacska. Nesze, ez jól elbújik és a legtöbb boltban van :D
2013. márc. 8. 18:46
 6/6 anonim ***** válasza:

A számítógép mellé célszerű egy nyomtatót is szerezni, ugye ha kiírsz valamit, csak elegánsabb nyomtatóval megoldani mint kézzel. Akkor számlatömb feltétlenül mert bármikor lehet áramszünet. Akkor ugye pénztároló kazetta, kulccsal, vagy egy széf az asztalra, lehetőleg eldugott helyen, akkor ugye tisztasági csomag, benne wc papír, törlőkendő, szappan stb... Akkor neked valami a kajádnak, plusz egy hely ahol tudsz ebédelni is.

Felmosáshoz szükséges eszközök, felmosóból célszerű ott tartani több fejet is. Ugye már lassan vége a télnek de célszerű beszerezni hólapátot meg szóró anyagot csúszásmentesítésre, erre figyelj nagyon oda, mert szólhatnak érte főleg télen.

Akkor ugye célszerű biztonsági kamerát felszerelni egy olyan helyre ahol nem látsz be úgy a kasszától, vagy ha történik ott valami dolog akkor felhasználhasd bizonyítéknak. Jegyzetpapír is legyen kéznél, mindig jó ha van.

2013. márc. 8. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!