Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Van itt olyan, aki tetováló...

Van itt olyan, aki tetováló szeretett volna lenni? Ha nem sikerült, mi volt az oka?

Figyelt kérdés

2013. márc. 7. 16:00
 1/6 SzilKa ***** válasza:
Én az szerettem volna lenni és az is lettem. Még az út elején vagyok, de azt hiszem, sikerült azzá lennem :)
2013. márc. 7. 20:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Gratulálok! És hol dolgozol, szalonban vagy otthon? Hogy kezdtél neki?
2013. márc. 7. 20:49
 3/6 SzilKa ***** válasza:

Másfél éve szalonban dolgozom, (jelenleg külföldön), azelőtt egy ideig otthon kialakított szalon szobában (rendes felszereléssel, tehát itthon nem a kanapé szélén, hanem kezelőággyal, kartámasszal stb felszerelve) tetováltam barátokra, ismerősökre.

Úgy kezdtem, hogy kerestem és találtam egy nagy nevű tetoválóművészt, aki a rajzaim alapján felvett tanulónak. Mindent neki köszönhetek.

2013. márc. 7. 21:59
 4/6 SzilKa ***** válasza:
Neked sikerült?
2013. márc. 7. 22:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Én most vagyok az elején, szeretnék nekilátni
2013. márc. 7. 22:41
 6/6 BB Ádám válasza:
nekem 3 éve ez a nagy vágyam. mondjuk még csak 14 vagyok, de nagyon szeretném hogy összejöjjön egyszer. minden nap rajzolok, és rajzszakos is vagyok. nem régen egy tetováló gépet szereltem össze házilag ( persze nincs az az isten hogy bárki ember bőrére azzal tetováljak) csak szimplán hobbiból csináltam. remélem nem múlik el az a vágyam hogy tetováló szeretnék lenni:)
2013. márc. 8. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!