Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mi alapján válasszak honlapkés...

Noémi7 kérdése:

Mi alapján válasszak honlapkészítőt?

Figyelt kérdés
Családi vállalkozásunk van és szeretnék weboldalt készíttetni, de olyan sokan készítenek honlapokat, hogy nem tudom, mi alapján döntsek. Az ár is fontos szempont persze, de sok rosszat hallottam és nem szeretnénk megjárni. Mire érdemes figyelni?

2013. márc. 7. 08:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Arra, hogy:

- ne fizess előre

- jelölj ki határidőt

Nekem is kellett csináltatnom nem rég több honlapot, egészen megdöbbentő, hogy a honlapkészítők (legyen az cég vagy fusi) milyen szinten linkek. Elképesztő. Abbahagyja, el sem kezdi, maszatol valamit és a felénél a kért dolgoknak azt mondja nem tudja megoldani (WTF?!). Egészen elképesztő.

A 4. vállalkozóban találtam meg a korrekt partnert, aki ha nem is rövid időre és nem is olcsón, de mindent megcsinál amit kérek.

2013. márc. 7. 09:03
 2/3 Antimod ***** válasza:

Először is a saját honlapja legyen rendben.

Másodszor, valószínűleg a te oldaladhoz majd keresőoptimalizálást is kérsz. Nézd meg, a szóban forgó fejlesztő weboldala hol és milyen kulcsszavakra található meg (pl. weboldalkészítés, webfejlesztés, honlapkészítés stb.). Ez már sokat elárul.

Én végig szoktam nézni a referenciáikat is, nem csak a képeket, de ami még elérhető belőlük, rámegyek a kész weboldalra is, és megnézem, hogy működik. Itt persze már bezavarhat az is, hogy az adott cég tulajdonosa mit művelt a már átadott website-tal a fejlesztés lezárulását követően, de egy összképet azért kapsz belőle.

Aztán a későbbiekben a stílus is döntő, hogy mindent megígér-e elsőre (nem jó jel), kérdez-e, érdeklődik-e, pontos, megbízható-e?

2013. márc. 7. 09:13
 3/3 anonim ***** válasza:

- referencia

- vásárlói vélemények

- ár

ha dőlj be a "60e ért f@sza webshop" szövegeknek.

2013. márc. 9. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!