Mi alapján válasszak honlapkészítőt?
Arra, hogy:
- ne fizess előre
- jelölj ki határidőt
Nekem is kellett csináltatnom nem rég több honlapot, egészen megdöbbentő, hogy a honlapkészítők (legyen az cég vagy fusi) milyen szinten linkek. Elképesztő. Abbahagyja, el sem kezdi, maszatol valamit és a felénél a kért dolgoknak azt mondja nem tudja megoldani (WTF?!). Egészen elképesztő.
A 4. vállalkozóban találtam meg a korrekt partnert, aki ha nem is rövid időre és nem is olcsón, de mindent megcsinál amit kérek.
Először is a saját honlapja legyen rendben.
Másodszor, valószínűleg a te oldaladhoz majd keresőoptimalizálást is kérsz. Nézd meg, a szóban forgó fejlesztő weboldala hol és milyen kulcsszavakra található meg (pl. weboldalkészítés, webfejlesztés, honlapkészítés stb.). Ez már sokat elárul.
Én végig szoktam nézni a referenciáikat is, nem csak a képeket, de ami még elérhető belőlük, rámegyek a kész weboldalra is, és megnézem, hogy működik. Itt persze már bezavarhat az is, hogy az adott cég tulajdonosa mit művelt a már átadott website-tal a fejlesztés lezárulását követően, de egy összképet azért kapsz belőle.
Aztán a későbbiekben a stílus is döntő, hogy mindent megígér-e elsőre (nem jó jel), kérdez-e, érdeklődik-e, pontos, megbízható-e?
- referencia
- vásárlói vélemények
- ár
ha dőlj be a "60e ért f@sza webshop" szövegeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!