Kutyakozmetika - a teendok sorrendje erdekelne. Elobb kellene a vallalkozoi engedelyt kivaltani, es utana berelni ki az uzlethelyiseget?
Figyelt kérdés
Vagy pedig mint maganszemely kiberelni a helyet (ha egyaltalan lehetseges)es utana atalakitani...de igy akkor a koltsegeket nem tudom elszamolni. Hogy jarok jobban?2009. szept. 12. 20:39
1/1 anonim válasza:
Költségelszámolás szempontjából teljesen mindegy. A vállalkozásba be lehet vinni az előző pár évben vásárolt dolgokat is költségként. Az évek pontos számát nem tudom, de biztosan lesz itt könyvelő, aki megmondja neked. Szerintem egy vállalkozást akkor érdemes elindítani, ha már minden tutira működőképes, lutrira felesleges fizetgetni azt a rengeteg járulékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!