Mibe lehetne fektetni 1millio FT ot?
attol fugg, hogy mekkora hozamot szeretnel es mekkor akockazatot vallalsz.
Premium allamkotvenyben viszonylag biztosan tarolhatod a penzed.
Ha van szabad eroforrasod (idod, szaktudasod) be idnithatsz egy mikro vallakozast.
Ha nagy a kockazat vallalosagi hajalndosagod tozsde, ha meg nagyobb forex vagy rulett :)
Ha alacsony kockazattal nagy haszonra valtassz elmehetsz uzsorasnak. :)
sok mindenbe!
Vehetsz rajta:
autót, tanfolyamot, nyaralást, aranyat, biciklit, számítógépet, bérelhetsz luxus autót is pár hétig vagy költheted egy nagymellű szőkére is akár
Én most telekbe vagy földbe fektetnék be. Persze csak jó helyen. Lehet persze a pénzt forgatni is. Pl ha valutázol...Veszel 1 millióért Eurót olcsóbban és drágábban adod fel. Minél nagyobb pénzt forgatsz meg,annál több a profit. 3436 Eurót veszel 291 Ft-ért az:999 876 Ft... Add el külföldieknek mondjuk 306Ft-ért... az: 1051416.
Ami a zsebedben marad tiszta profitként: 51.540 Ft.
Mit gondolsz a Keletiben az arabok mit csinálnak? Ugyanezt! Azért áll a kezükbe kötegekben a pénz.
Ehhez csak az kell, hogy legyen kapcsolatod...Ki vesz Eurót meg mennyit ad érte. Neked minél olcsóbban kell megvenned, és minél drágábban kell továbbadnod. Csak csináld meg ezt egy hétig, igaz h kinnt állsz reggeltől estig, de azt gondolom hogy megér szerintem ez mindenkinek 5x51.450 Ft-ot. Az már mégiscsak 360.780 Ft hetente! Ha már beépültél a valutázásba és minden nap csinálod akkor havonta (ha csak egy milliót forgatsz meg) a kereseted 1.440.120 Ft lehet! Az arabok ehhez értenek, nem véletlenül olyan gazdagok. Sokan utálják őket,mert irigyek rájuk... De szerintem jól teszik!
Egyszer énis kipróbálom szerintem ezt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!