Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mennyire megbízható az Ebay?...

Booo96 kérdése:

Mennyire megbízható az Ebay? Hogyan indíthatom be a facebook vállalkozásom?

Figyelt kérdés

Mennyire biztonságos az Ebay-ről rendelni (Hongkongból illetve Kínából) ?

Hogyan indíthatom be a facebook oldalam ahol termékeket árulok? Mármint úgy hogy vásároljanak tőlem ?

2013. márc. 3. 11:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Az hogy megjön-e a rendelt árud rohadtul nem az ebay megbízhatóságán múlik, hanem az eladón illetve a vámosokon.
2013. márc. 3. 11:56
 2/6 A kérdező kommentje:

és ha én céges illetve a legjobb eladóktól rendelek ?

vagy tudnál esetleg más oldalt mondani ahonnan 100% hogy megérkezik a termék ?

2013. márc. 3. 12:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Mondjuk úgy hogy kiváltod minimum az egyéni vállalkozóit.

Utána már számlaképesen rájössz, hogy nincs nagy biznisz ebben az ebay-facebook gagyizásban és inkább európai oldalakra fogsz átjárni b2b-be, áfa és vám nélküli rendelésekre, gyorsabb szállítással, esetleg dropshipmenttel és eladó leszel 24 országban Áfamentesen háromszög ügyletben, amiből mérföldekkel több rendelésed lesz várhatóan, mint a be tudom szerezni az ebayről 20%-os árréssel pár embernek business.

Vagy veszel egy célkeresztet és a facebookos megrendelőkkel együtt, feketén várod a NAV behívóját idén, ahogy sokan mások..

2013. márc. 3. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Norbi jol irja.

Osidokben csinaltam.

Sok a macera vele. Es mar a NAV is raallt nagyon durvan.

Mellekesen mar mondtak nem az eladon mulik hogy megkapod-e a termeket hanem a vamosokon, nah meg a postan... Itt lopnak a postan!

Jah es kb. 1 honap mire megerkezik barmi is.

En kicsit maskepp csinaltam, eleg sokat okultam, modositottam az eredeti ebayes dolgokhoz de meg igy se eri mar meg...

2013. márc. 11. 20:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Még 3 éve megérte. De már mindent ellopnak a postán, plusz NAV...
2013. márc. 12. 11:41
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy 5-os irja.

En is 3 eve csinaltam. Az orvosi mellett enelkul ehendoglottem volna...

Kepzeld en meg a postai lopast, a lassu postat es a vamot is sikerult kikuszoblnom...

Miert nem csinalom megis most is?

Mert a NAV figyeli a vaterat.

Es egyszeruen nem eri meg kockaztatni a buntetest.

Ismeros ellen 2 eljaras, 1 vagyonosodasi vizsgalat.

Legrosszabb esetben bortonbe zarjak oket, de a penzbuntetes se semmi lesz az biztos.

Jah. Vater kiad minden infot rolad a nav-nak. Befizetesek, eladasok utani jutalekok - abbol ugyebar csodasan ki lehet szamolni hogy mennyiert adtal el termeket...

2013. márc. 12. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!