Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Kereskedelmi boltvezető...

Kereskedelmi boltvezető végzettség elvégzéséhez kell hogy legyen ruházati eladói végzettségem?

Figyelt kérdés
Ruhaboltot szeretnék nyitni. Most jelentkeztem ruházati eladó tanfolyamra. De tudom hogy kell kereskedelmi boltvezető végzettség is hozzá ha egyedül akarom irányítani az üzletet. Ha lenne kereskedő boltvezető végzettségem akkor is el kell végezni a ruházati eladó tanfolyamot? Mert most lehet még boltvezető tanfolyamra is jelentkezni, és ha mondjuk az elég lenne hozzá akkor inkább arra jelentkezek. Kérem segítsen aki ért ehhez...

2013. febr. 26. 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem elég az egyik végzettség is. A lényeg hogy legyen kereskedelmi végzettségről papír. Ezt pedig lefedi a ruházati eladó szakma. Bár több értelme lett volna egy üzletvezetőinek nem? :)
2013. febr. 26. 07:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Elég az egyik, de a kereskedő boltvezetővel több típusú üzletet is nyithatsz, így szerintem érdemesebb azt megcsinálni. Nekem korábban számtech. bolthoz kellett megcsinálni, de most már másban is tudok gondolkodni, ha nyitni akarok egy boltot.
2013. febr. 26. 07:54
 3/3 A kérdező kommentje:
Végülis még jelentkezhetek inkább arra is. mert nem adtam be a papírt a ruházati eladóihoz... :) és így legalább nem kellene alkalmazottat felvennem. Csak nem tudtam hogy a boltvezetői végzettség elvégézéhez kell-e már lennie eladói papírnak vagy sem.
2013. febr. 26. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!