Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri elmenni biztosítási...

Megéri elmenni biztosítási ügynöknek?

Figyelt kérdés
Vállalkozóival.
2008. jún. 6. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha beleadsz apait-anyait, akkor megéri, de már nagyon sok biztosítási ügynök van, meg nagy neves cégek, nagy reklámmal, ugyhogy nem lesz könnyű.
2008. jún. 7. 01:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem NEM.

Leginkább az szokott történni, hogy mindenki a családját, ismerőseit szervezi be - amikor ezek elfogynak, akkor pedig kirúgják. Közben az ismerősei is megutálják.

Nem embernek való munka, kb. minimálbérért.

2008. jún. 7. 02:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem!!! Én a brokernettel kínlódtam másfél évig. Ami a biztos az a bizonytalanság és a sok kötelezettség. Járjál képzésekre (önerőből, semmivel nem támogatva), telefonálj sokat (saját költségeden), viseld el, hogy megutál az összes ismerősöd, rokonod és még a szakmai vezetőd is állandóan még egyet rúg beléd, hogy te vagy a hibás mindenért. Akkor is, ha lebeszélsz egy tárgyalást és az ügyfél b....ik ott lenni, akkor is, ha több órád rámegy és az ügyfél nem köt semmit. Én százerreket költöttem benzinre és kb annyi jött vissza, mint amit beleöltem. Csak mára megutáltam a telefont magát és a sok kudarcélménytől sokszor érzem magamat "kedélybetegnek".
2008. jún. 8. 07:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem van, hisz én is "biztosítási ügynök" vagyok.

az elöttemvlevőknek is van valami igazuk, tényleg rossz érzés, amikor egy szerződés nem jön össze. Viszont a brokereket, és a biztosítókat ne vedd egy kalap alá!!

Illetve az elején általában van fix jövedelem is!!!

ha bővebben érdekel: 70/321-73-46

2008. jún. 12. 18:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne érné meg?

Te kell ismerd magad és tudd, hogy képes vagy-e elvégezni azt a munkát.

2008. jún. 27. 10:33
 6/7 anonim válasza:
100%
Én is pénzügyi tanácsadó vagyok. Azért fejezem ki magam így, mert ma már /4 éve csinálom/ minden pénzügyi helyzetre megoldást lehet mondani. Az első év volt nehéz. A főnök is olyan volt, hogy csak követelt. Ez a munka nem olyan, mint a futószalag mellett, nem alkalmas rá a taylorizmus, amit az egyes biztosítós főnökök alkalmaznak. Nekem 3 éve egy másik cégnél már jó vezetőm van. Tudom, ha gödörben vagyok, nem ások tovább, a vezetőm sem ásat. Jól keresek, el tudom fogadni azt a szlogent, hogy olyan gazdag vagy, mint ügyfeleid átlaga. Akár a fiamnak is továbbadom a tapasztalataimat. Tehát érdemes, de át kell esni egy holtponton, ami egy, másfél évnél van. Bizonyos tartalékra is szükség van erre az időre. De általában az emberek utolsó lehetőségként mennek biztosítósnak, így az első kudarcok után már meghátrálnak. Nekem is felmondtak egy jól fizető helyen, de a felmondási díj és a végkielégítés kitartott a nehéz időkben. Tehát ésszel, nem indulattal.
2008. júl. 6. 18:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek pofát, akinek teljesen laza két állás mellett egy-egy beszélgetésbe beleszőni a bennfentesek tuti tippjeit :) Ügyel rá, hogy a barátok-ismerősök ne fürödjenek be, és még időt is keveset fordít rá. Egyedüli kockázatként csinálni nagyban... Azt tényleg csak gyakorlattal érdemes.
2008. okt. 5. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!