Hanna21 kérdése:
Megéri fénymásoló üzletet nyitni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az egyetemek környékére gondoltam Bp-en valami forgalmasabb helye. Fénymásolás, nyomtatás, fax és mindene egyéb , internethasználat, esetleg még kv. Szeintetek kb. mennyi pénzt kellene befektetnem? Müködő képes vajon mostanság egy ilyen üzlet? Valakinek valami tapasztalat?2013. febr. 19. 13:42
1/7 anonim válasza:
A legtöbb egyetem környéke tele van fénymásoló üzletekkel, nem hinném, hogy ez egy jó és profitáló ötlet.
2/7 A kérdező kommentje:
És nem egyetemi környéken hanem forgalmasabb téren vagy metromegálló környéken?
2013. febr. 19. 13:47
3/7 anonim válasza:
A belvárosban szinte minden sarkon vannak fénymásolók.
4/7 anonim válasza:
Már fillérekért is vehetsz fénymásolót...
De eléggé lejárt lemez. Nálunk fősulin egy kizárólagos kiadó működtetett hasonló gépeket korábban, diák igazolvánnyal ment, azt lehetett feltölteni és minden emeleten volt egy ilyen gép, mindezt olcsóbban mint a sarki fénymásolós üzletben.
Tavaly is próbálkoztak, számtech-el, másik kávézóval, sőt volt már hogy kisbolttal is kombinálva, közvetlen a fősuli épülete előtt, pár hónapot éltek.
Kollégiumokban van net, és egy multifunkciós nyomtatóval elvannak.
Inkább a bérbe kihelyezés és szerviz működhetne, de már 5 éve is körbe tartozás jellemezte azt a piacot.
5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy már ekörül is ekkora dráma van :(
2013. febr. 19. 14:27
6/7 anonim válasza:
Én egy átlag körúti 500m-es útszakaszon látok kb 3 fénymásolószalont amiből 1 épp készül bezárni, mindegyik ilyen 4-600ezer/hó-s helyet bérel.. szerintem nem éri meg, ha még a nagy láncok fénymásolótermei is bezárnak.
7/7 anonim válasza:
Ma már nem éri meg, ráadásul könnyen előfordulhat, hogy a jogvédő egyik embere bevisz egy könyvet hogy lemásold, utána meg jól megbüntetnek a szerzői jogok megsértése miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!