Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Megéri fénymásoló üzletet nyitni?

Hanna21 kérdése:

Megéri fénymásoló üzletet nyitni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az egyetemek környékére gondoltam Bp-en valami forgalmasabb helye. Fénymásolás, nyomtatás, fax és mindene egyéb , internethasználat, esetleg még kv. Szeintetek kb. mennyi pénzt kellene befektetnem? Müködő képes vajon mostanság egy ilyen üzlet? Valakinek valami tapasztalat?

2013. febr. 19. 13:42
 1/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb egyetem környéke tele van fénymásoló üzletekkel, nem hinném, hogy ez egy jó és profitáló ötlet.
2013. febr. 19. 13:45
 2/7 A kérdező kommentje:
És nem egyetemi környéken hanem forgalmasabb téren vagy metromegálló környéken?
2013. febr. 19. 13:47
 3/7 anonim ***** válasza:
A belvárosban szinte minden sarkon vannak fénymásolók.
2013. febr. 19. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Már fillérekért is vehetsz fénymásolót...

[link]

De eléggé lejárt lemez. Nálunk fősulin egy kizárólagos kiadó működtetett hasonló gépeket korábban, diák igazolvánnyal ment, azt lehetett feltölteni és minden emeleten volt egy ilyen gép, mindezt olcsóbban mint a sarki fénymásolós üzletben.

Tavaly is próbálkoztak, számtech-el, másik kávézóval, sőt volt már hogy kisbolttal is kombinálva, közvetlen a fősuli épülete előtt, pár hónapot éltek.

Kollégiumokban van net, és egy multifunkciós nyomtatóval elvannak.

Inkább a bérbe kihelyezés és szerviz működhetne, de már 5 éve is körbe tartozás jellemezte azt a piacot.

2013. febr. 19. 14:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem tudtam, hogy már ekörül is ekkora dráma van :(
2013. febr. 19. 14:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Én egy átlag körúti 500m-es útszakaszon látok kb 3 fénymásolószalont amiből 1 épp készül bezárni, mindegyik ilyen 4-600ezer/hó-s helyet bérel.. szerintem nem éri meg, ha még a nagy láncok fénymásolótermei is bezárnak.
2013. febr. 19. 14:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ma már nem éri meg, ráadásul könnyen előfordulhat, hogy a jogvédő egyik embere bevisz egy könyvet hogy lemásold, utána meg jól megbüntetnek a szerzői jogok megsértése miatt.
2013. febr. 25. 01:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!