Mi lesz a jövő legnagyobb biznisze szerintetek?
Figyelt kérdés
A barátok közt után persze.2013. febr. 17. 02:04
1/8 anonim válasza:
Magyarországon? A faipar fel fog virágozni! Már befutott a megrendelés tízmillió koldúsbotra!!!
2/8 anonim válasza:
Én ha lenne pénzem a romló egészségügy meg közbiztonság miatt magánklinikát nyitnék vagy valami biztonsági szolgálatot indítanék.
Esetleg magániskola.
3/8 anonim válasza:
Megújuló energiaforrások szerepefog növekedni.
4/8 anonim válasza:
Térkapukat vagy időkapukat kéne üzemeltetni.
5/8 anonim válasza:
Alternatív járművek - minden ami olcsóbb, mint az autó.
6/8 anonim válasza:
megfizethető minőségi egészségügy minimális várakozási idővel és jó orvosokkal (nem hentesekkel)
Emberi kapcsolatok kialakítására megfelelő hely, ahol lehet ismerkedni, párra találni, és ahova örömmel megy az ember (nem diszkó és nem is kocsma)
7/8 anonim válasza:
Én is a megújuló energiaforrásokra szavazok. El is végeztem egy energetikai tanfolyamot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!