Mennyibe kerülne a vállalkozói kiváltása, és kb. a havi járulékai?
Figyelt kérdés
Kozmetikus vagyok, idáig alkalmazásban dolgoztam, most gondolkozom, hogy ki kéne váltanom a vállalkozóit. Minden infót köszönök!2009. szept. 5. 19:20
1/3 anonim válasza:
Szia.. Új váll. kiváltása 10.000Ft-ba kerül, meg meg kell hozzá kérni a postán az erkölcsi bizonyítványt, ami azt hiszem 2.200Ft..azt nem tudom, hogy tudod-e hogy a városilag hozzád tartozó okmányirodába tudod kiváltani, kb. a havi járulék 30.000-33.000 Ft...
2/3 anonim válasza:
A havi járulék 34.483.- Ft (ha a minimálbér 71.500.- Ft után fizetsz) és 12.870.- Ft SzJA előleget is kell fizetned havonta, mivel az egyéni vállalkozóknam nem jár az alkalmazotti adójóváírás.
3/3 anonim válasza:
Szia!
Nekem kerekítve 50.000volt a havi költség, plussz a könyvelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!